Παραίτηση Χ. Βογιατζή από την ΤτΕ

Ανατροπές στην εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς φέρνει το πολυνομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο της χώρας που θα περιλαμβάνει ρυθμίσεις και για το συνταξιοδοτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΤτΕ ενημερώθηκε για την παραίτηση του Χ. Βογιατζή από τη διεύθυνση της ΔΕΙΑ και του Ι. Γούσιου, από τη Διεύθυνση Εποπτείας Πιστωτικού συστήματος, αλλά και για τις παραιτήσεις πέντε διευθυντικών στελεχών και 38 υπαλλήλων  της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κ. Γούσιου αναλαμβάνει η κα Βάσω Ζάκκα, ενώ για τη θέση του κ. Βογιατζή θα κριθούν δύο ανώτατα στελέχη της ΤτΕ. Επίσης η τράπεζα θα καλύψει άμεσα και τις πέντε θέσεις των διευθυντικών στελεχών που αποχώρησαν.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βογιατζής ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα παραδώσει τα καθήκοντα του μετά την πάροδο ενός μηνός ώστε να μην υπάρξει κενό στην άσκηση των καθηκόντων του.

Στελέχη της διοίκησης αναφέρουν ότι παρά τις προαναφερόμενες παραιτήσεις δε θα υπάρξει καμία καθυστέρηση σε ότι αφορά το έργο της ΤτΕ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την υποβολή παραιτήσεων λόγω του μνημονίου έχουν τα στελέχη της Τράπεζας μέχρι και την Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες και άλλες παραιτήσεις.