Υποκατάστημα της Mega Brokers στη Θεσσαλονίκη

Η Mega Brokers S.A. εφαρμόζοντας τη νέα της πολιτική, η οποία έχει σχέση με την αυτόνομη παρουσία της, μέσω της δημιουργίας Υποκαταστημάτων σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος, δημιούργησε και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη
των εργασιών του Υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη.

Το Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης θα παρακολουθεί, θα υποστηρίζει και θα συντονίζει την ανάπτυξη των εργασιών όλου του γεωγραφικού χώρου της Βορείου Ελλάδος.

Η έδρα του Υποκαταστήματος που λειτουργεί από αρχές Οκτωβρίου βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 90 στο κτίριο PORTO CENTER στη Θεσσαλονίκη, με ταχυδρομικό κώδικα 546 27 και τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 540 300 – 308 /
fax 2310 540 309.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, από την εταιρία επισημαίνεται ότι, τα ποιοτικά στοιχεία συνεργασίας και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε όλα τα επίπεδα, την έχουν διαφοροποιήσει (ως εταιρία) έναντι του ανταγωνισμού στην ασφαλιστική αγορά. 

Οι συνεργάτες γνωρίζοντας τα παραπάνω, έχουν επιπλέον κίνητρα, ώστε με από κοινού συνέργειες με την εταιρία να σημειώσουν σημαντικές επιτυχίες, οι οποίες θα αποφέρουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα.