ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Συνάντηση με τη Διεύθυνση Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

Μέλη της Διοίκησης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη, συμμετείχαν σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, με τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, τον Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων Retail κ. Άγγελο Μπάρδα και τον Account Manager κ. Τριαντάφυλλο Κασμά, στο πλαίσιο εδραίωσης της υπάρχουσας συνεργασίας, ώστε να διασφαλιστεί η μακροχρόνια επιτυχία της σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, μέσω της επίτευξης κοινών στόχων και αναπτυξιακών αποτελεσμάτων.

Η συνάντηση ήταν μία από τις αρχικές, εάν όχι η πρώτη, των κύριων Ζερβουδάκη και Μπάρδα στα νέα τους καθήκοντα, δίνοντας, με τον τρόπο αυτό, ιδιαίτερη σημασία στη μεταξύ μας συνεργασία και αναγνωρίζοντας την ποιοτική προσπάθεια του Συνεργατικού μας Σχήματος∙ κάτι που βέβαια εκλαμβάνουμε ως μεγάλη τιμή, και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, αφού η διεύρυνση της επαγγελματικής μας σχέσης είναι μια πρόκληση που θα δεσμεύσει την προσοχή και τις προσπάθειές μας.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Φυλακτού, ο Υπεύθυνος Οικονομικών Ευάγγελος Μπίρης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φώτης Πουλής.

“Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων και γενικότερα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική!!!’ αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.