4η Ημερίδα Φαρμακοποιών

Η ετήσια εκπαιδευτική ημερίδα φαρμακοποιών, με θέμα «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας», που διοργανώνει το περιοδικό «PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2013, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα). 

Στην εκδήλωση, που θα επικεντρωθεί σε θέματα management, διαχείρισης, marketing, merchandising, επικοινωνίας υγείας πελάτη και νέων τεχνολογιών, αναμένεται ότι θα συμμετέχουν πάνω από 2.600 φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η ετήσια εκπαιδευτική ημερίδα φαρμακοποιών απευθύνεται στους φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και τους συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου, ενώ η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. 

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των ΕΕΔΕ – Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, ΕΦΕ – Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία και ΠΣΒΑΚ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Αρωμάτων και Καλλυντικών.