Αλλαγές στο Δίκτυο Πωλήσεων της International Life

Οι διοικητικές αλλαγές της International Life που ανακοινώθηκαν επεκτείνονται και στη διοίκηση και την ενδυνάμωση του Δικτύου Πωλήσεων. Η εταιρεία υπόσχεται εξέλιξη και ανάπτυξη με νέα ευέλικτη οργανωτική δομή της Διοίκησης Πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, με τον βαθμό του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή αφενός ο κ. Γιώργος Κυριακάκης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Πρακτόρων και Μεσιτών και αφετέρου ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, επίσης με τον βαθμό του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Agency System. Οι κ.κ. Κλέαρχος Πεφάνιος και Γιώργος Κυριακάκης θα εργάζονται με την υποστήριξη και την εποπτεία της νέας Γενικής Διευθύντριας Εμπορικού Τομέα κας Ιωάννας Κοτσιφάκη.

Ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος σπούδασε ηλεκτρονικά και μεταπήδησε στον Χρηματοοικονομικό Κλάδο το 1986. Εδώ και 18 χρόνια, από το 1994, ανήκει στην οικογένεια της International Life, είναι από τα πλέον δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη της και υπηρετεί με πάθος τις αξίες του Agency System. Ξεκίνησε ως Agency Manager για τα Γραφεία Αθηνών και Μυτιλήνης κατακτώντας συνεχείς διακρίσεις (10 χρονιές την πρώτη θέση και 5 χρονιές την δεύτερη θέση). Το 2007 εξελίχθηκε σε Επιθεωρητής Πωλήσεων και είχε υπό την εποπτεία του τα Γραφεία Αθηνών, Μυτιλήνης, Κορίνθου και Ρόδου. Έχει δημιουργήσει «από τα σπλάχνα» 3 Υποκαταστήματα Agency. Διατέλεσε επικεφαλής μιας Επιθεώρησης Πωλήσεων 150 συνεργατών και είχε συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων του. Συμμετέχει ανελλιπώς στα Συνέδρια της GAMA International στις ΗΠΑ από τα οποία έχει αποκομίσει πολλές νέες ιδέες προηγμένες για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ο μοναδικός Έλληνας manager που έχει αναγνωριστεί ως First in Class Award, την κορυφαία διάκριση που μπορεί να κατακτήσει διεθνώς ένα στέλεχος πωλήσεων Ασφαλίσεων Ζωής. Έχει διακριθεί στα International Management Awards και κερδίζει συνεχώς την συμμετοχή του στα Εκπαιδευτικά Ταξίδια της Εταιρείας.

Ο κ. Γιώργος Κυριακάκης είναι παλαιό και καταξιωμένο στέλεχος στην ασφαλιστική αγορά με μεγάλο ιστορικό διακρίσεων & επιτυχιών. Βρίσκεται στον ασφαλιστικό χώρο για 32 χρόνια, από το 1980, και έχει διαγράψει μια ανοδική πορεία περνώντας από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, συνέχισε ως Υποδιευθυντής Καταστήματος, διατέλεσε για 10 χρόνια Agency Manager και για 7 χρόνια Επιθεωρητής Πωλήσεων. Εξελίχθηκε σε Διευθυντής Πωλήσεων και αργότερα σε Εμπορικός Διευθυντής. Από το 2011 ανήκει στην οικογένεια της International Life. Διετέλεσε Σύμβουλος Ανάπτυξης της Εταιρείας. Είναι κάτοχος BSc και Μεταπτυχιακού Τίτλου MBA από το Kingston University. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων της Limra International και άλλων φορέων της Διεθνούς και Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Στόχος της International Life είναι να δώσει νέα κατεύθυνση στη διοίκηση και την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων  στοχεύοντας  στην αναπτυξιακή πολιτική, και τη  λειτουργία την προσέγγιση των συνεργατών και πελατών με ευελιξία. Η εταιρεία θα στηρίξει και θα αναπτύξει τα στελέχη της τα οποία και θεωρεί τον κυριότερο άξονα ανάπτυξής της.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Με τις νέες οργανωτικές αλλαγές θέλουμε να ενδυναμώσουμε το μηχανισμό πωλήσεων της International Life. Τα στελέχη μας που αναλαμβάνουν τις νευραλγικές θέσεις του Δικτύου Πωλήσεων είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην ασφαλιστική αγορά και έχουν σημειώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σημαντικά ανοδική πορεία στην εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους».