Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξιδεύει τους καλύτερους συνεργάτες της στη Μεσσηνία

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, εταιρία του Ομίλου ΑΧΑ, ταξίδεψε τους καλύτερους Συνεργάτες της στη Μεσσηνία, ένα τόπο πλούσιο σε ιστορία και φυσική ομορφιά, από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Ως τόπος διαμονής επιλέχθηκε η Costa Navarino, ο οποίος αποτελεί έναν διεθνή προορισμό υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου.

Οι Συνεργάτες της ΑΧΑ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του πανέμορφου τουριστικού συγκροτήματος, να γευτούν τις ιδιαίτερες γαστρονομικές του προτάσεις και να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως mini tennis, beach volley, κολύμπι και πεζοπορία. Επίσης, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της Εταιρίας, όπου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία των εργασιών και την επιτάχυνση των πωλήσεων.

Τέλος, το πρόγραμμα του ταξιδιού περιελάμβανε μια εκδρομή στο Πολυλίμνιο, τον κρυφό υδάτινο παράδεισο της Μεσσηνίας, που αποτελεί ένα σύμπλεγμα λιμνών και καταρρακτών με απαράμιλλο φυσικό κάλλος. 

Τους Ασφαλιστικούς Συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής συνόδευσαν οι κ.κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών, Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency, Ευστάθιος Γκίτικας, Ιωάννης Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Agency και η κυρία Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.