Interamerican: Kάτι γίνεται στη Λεωφόρο Αθηνών!

Παρά τους δύσκολους και δύστοκους καιρούς, η Interamerican κινείται δημιουργικά χωρίς παύση και ειδικότερα στον χώρο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων αυτοκινήτων,  κάτι σημαντικό ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες οργάνωσης ενός κέντρου αποζημιώσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που στεγάζει και ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο συνεργείο αυτοκινήτων, από τα πληρέστερα που υπάρχουν στην Αττική. Το ιδιόκτητο συνεργείο θα συμπληρώσει το πρώτο της εταιρείας που υφίσταται στη βορειοδυτική Αττική ιδανικά, καθώς βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών, στον κόμβο του Κηφισού.

Η εταιρεία, με ηγετικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερη δυναμική ανάπτυξης τα δύο τελευταία χρόνια και στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου, έχει δημιουργήσει μια μοναδική στην αγορά υποδομή εξυπηρέτησης, που την εισπράττουν άμεσα οι ασφαλισμένοι. Στον αναμορφωμένο χώρο (πρώην ΕΚΚΑ Mercedes) εγκαθίστανται αυτές τις ημέρες οι υπηρεσίες αποζημιώσεων αυτοκινήτου, ενώ θα είναι και βάση των υπηρεσιών βοήθειας, οδικής και άμεσης ιατρικής. Δηλαδή, απόλυτη συγκέντρωση και καθετοποίηση υπηρεσιών, που σημαίνουν πολλά θετικά για την εξυπηρέτηση των πελατών της Interamerican.