International Life: Εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις της ΤτΕ

Εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας σημείωσε το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της International Life στις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων της Τράπεζας της Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρει στους συνεργάτες της και τη συμβολή της στην συνεχή αναβάθμιση της ασφαλιστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, στις Εξετάσεις που διενεργήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 για την απόκτηση του πιστοποιητικού Α, επιτυχείς επιδόσεις είχαν οι 23 από τους 24 συμμετέχοντες από τον Όμιλο.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος International Life πιστεύει ότι η συστηματική εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου πωλήσεων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας. Συμπεριλαμβανόμαστε στις ελάχιστες εταιρείες που συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις των διαμεσολαβούντων. Η επίδοσή μας οφείλεται στη επιμονή μας να χρησιμοποιούμε τις πλέον καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, προκειμένου να καταξιωθούμε ως πρωτοπόροι στον τομέα της εκπαίδευσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αρχή της λειτουργίας του, το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου International Life έχει πιστοποιήσει περισσότερους  από 450 συνεργάτες του Ομίλου.