www.professional-liability.gr: Νέο «ιστολόγιο» ενημέρωσης

Ιστολόγιο ενημέρωσης και προβληματισμού γύρω από τα θέματα Αστικής Ευθύνης και Ασφάλισης επαγγελματικών και επιχειρηματικών κινδύνων δημιούργησε ο κ. Γ. Κουτίνας, Μηχανικός ΕΜΠ & ENSPM και Εμπειρογνώμων Ασφαλίσεων. Το ιστολόγιο www.professional-liability.gr απευθύνεται σε Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον έντασης ευθύνης αλλά και στους Καταναλωτές που δικαιούνται ποιότητα και αξιοπιστία για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που τους προσφέρονται.  

Απευθύνεται και στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που αναζητούν επαγγελματικά ερεθίσματα ανάπτυξης σε νέους τομείς Ασφάλισης.   
 
Έχουν αναρτηθεί τα πρώτα άρθρα και προβλέπεται να ακολουθήσουν παρόμοια  σχετικά με θέματα Επαγγελματικής Ευθύνης (Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών, Δικηγόρων, Λογιστών, Ορκωτών Ελεγκτών, Εκτιμητών, Συμβούλων Πληροφορικής κλπ) καθώς και με θέματα Προστασίας Καταναλωτή,   Αστικής Ευθύνης Προϊόντος, Εργοδοτικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικής Ευθύνης. Θέματα, που σχετίζονται με τις ευρύτερες θεσμικές εξελίξεις, που σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό και την αναγκαία ανάπτυξη της χώρας μας.