Νέα Προϊόντα Επαγγελματικής Ευθύνης από την Ιnterasco

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών συνάντηση εργασίας της Interasco Α.Ε.Γ.Α. με αντικείμενο την παρουσίαση νέων προγραμμάτων ασφάλισης επαγγελματικής ευθύνης (Professional Indemnity) για ελεύθερους επαγγελματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων (Directors & Officers).

Περισσότεροι από τετρακόσιοι Συνεργάτες Πωλήσεων της Interasco είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις από εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίες κάλυψαν το πλήρες φάσμα λειτουργίας των προγραμμάτων Αστικής Ευθύνης τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, ενώ πληροφορήθηκαν επίσης για το νομικό πλαίσιο που διέπει αυτή τη στιγμή την υποχρέωση κάλυψης έναντι αστικής ευθύνης για πάρα πολλές κατηγορίες ελευθέρων επαγγελματιών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση στοιχείων από ώριμες ασφαλιστικές αγορές που καταδεικνύουν τη σαφή αναπτυξιακήΚ. Σαϊας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. προοπτική των προγραμμάτων αυτών για τα επόμενα χρόνια στην Ελληνική αγορά,  καθώς αφενός οι απαιτήσεις αποζημίωσης αγγίζουν πλέον και μη παραδοσιακά επαγγέλματα, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των δικαστικών αποφάσεων ολοένα και αυξάνεται, με τη συμβολή και της τρέχουσας οικονομικής κρίσης. 

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσίαση των προγραμμάτων που καλύπτουν λογιστές, δικηγόρους, αρχιτέκτονες-πολιτικούς μηχανικούς αλλά και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Εταιρειών, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και εξόχως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Χαιρετισμό στην συνάντηση απεύθυναν οι κκ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Interasco Α.Ε.Γ.Α., Κάρολος Σαϊας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. και  Sammy Bassat, Executive Vice-president Harel International, ενώ συμμετείχαν επίσης η κα Sofia Mor, Insurance & Risk Management Consultant, και οι κκ. Δημήτριος Γαλάνης, Νομικός Σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. της Interasco Α.Ε.Γ.Α., Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing και  Ιωάννης Αγαπίου, Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας.

«Οι Συνεργάτες μας και το στελεχιακό δυναμικό μας, από κοινού με την υψηλή μας φερεγγυότητα και τον εξαιρετικά ισχυρό ισολογισμό μας, αποτελούν τα μεγαλύτερα εχέγγυα για τη μελλοντική μας ανάπτυξη» τόνισε κατά το χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ κ. Κάρολος Σαϊας για να συνεχίσει λέγοντας ότι «μέσα στην τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία η Interasco αποτελεί ασπίδα προστασίας για τους ασφαλισμένους και τους Συνεργάτες που την εμπιστεύονται».