Συνάντηση του κ. Α. Βασιλείου με τον πρόεδρο της Limra κ. Robert Kerzner

Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ανδρέας Βασιλείου, με τον Πρόεδρο της Limra, κ. Robert Kerzner.
 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας ο κ. Kerzner είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τον κ.  Βασιλείου για την αναγκαιότητα επένδυσης στον τομέα της εκπαίδευσης από την πλευρά των επιχειρήσεων καθώς μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της δραστηριότητας και της αποτελεσματικότητας των συνεργατών.
 
Ο κ. Βασιλείου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φιλοσοφίας μίας εταιρίας και συνιστά την ικανή και αναγκαία συνθήκη για την υγιή ανάπτυξη των εργασιών της. 
 
Στην κατεύθυνση αυτή η Εθνική Ασφαλιστική σχεδιάζει ένα πολυεπίπεδο πλάνο εκπαίδευσης αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την υποστήριξή της στο δίκτυο των συνεργατών της.
 
Η Limra στηριζόμενη στην παγκόσμια εμπειρία της, σε ιστορικά και στατιστικά στοιχεία, έχει τη δυνατότητα να συνδράμει την Εθνική Ασφαλιστική στον  τομέα αυτό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διερεύνησης της πιθανότητας σύναψης συνεργασίας.