Αύξηση 64,5% στην παραγωγή της Evima Ασφαλιστική

Αύξηση κατά 46,51%, παρουσίασε στην συνολική της παραγωγή η Evima Ασφαλιστική για το 8μηνο του 2012 (Ιανουάριος 2012 – Αύγουστος 2012) σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011. 

Η άνοδος αυτή, παρά τις δύσκολες οικονομικές & κοινωνικές συνθήκες, επισφραγίζει με κάθε τρόπο την συστηματική και μεθοδική πολιτική ανάπτυξης που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία.

Η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων αυξήθηκε κατά 41,37%, και στους λοιπούς κλάδους Γενικών Ασφαλειών κατά 72,37%. 

Αναλυτικότερα και όσο αφορά στα οικονομικά μεγέθη, η συνολική παραγωγή της Evima ανήλθε στο φετινό οκτάμηνο στα 41, 1 εκατ. ευρώ, από 28 εκατ. ευρώ το 2011. 

Στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτου, η εταιρεία εξασφάλισε παραγωγή 33,1 εκατ. ευρώ, έναντι του περσινού οκταμήνου (23 εκατ. ευρώ), ενώ στις Λοιπές Γενικές Ασφάλειες η παραγωγή της διαμορφώθηκε σε σχεδόν διπλάσια νούμερα από τα περσινά, και συγκεκριμένα σε 8 εκατ. ευρώ, από 4,6 στο 8μηνο του 2011. 

Ο επιδιωκόμενος στόχος της εταιρείας για την φετινή χρονιά είναι τα 60 εκατ. ευρώ. 

Αξίζει να αναφερθεί πως σε ότι αφορά στο κομμάτι των αποζημιώσεων, η Evima κατέβαλλε σε δικαιούχους, για το ίδιο χρονικό διάστημα, του 8μήνου 2012, το ποσό των 18 εκατ. ευρώ. 

Αποτελεί ευθύνη της εταιρείας και των στόχων που οραματίζεται να επιτεύξει, η πιστή τήρηση κανόνων ηθικής και αλληλεγγύης σε μια τόσο απαιτητική και δύσκολη χρονική συγκυρία.
Δίπλα στον συνεργάτη, θεμελιώνει μια ανελικτική στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξη της και καταφέρνει να κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.