«Μπαίνει» στις direct πωλήσεις στον κλάδο αυτοκινήτου η Εθνική Ασφαλιστική

Άνοιγμα στις direct πωλήσεις για τον κλάδο Αυτοκινήτου σχεδιάζει η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο να επαναφέρει στο στόλο της μέρος των οχημάτων που απώλεσε τα τελευταία ένα με δύο χρόνια.

Τα νέα προγράμματα της εταιρείας θα είναι σαφώς οικονομικότερα έναντι αυτών που διαθέτει σήμερα, θα πωλούνται μέσω διαδικτύου, ενώ θα διατίθενται και από τους συνεργάτες της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση της εταιρείας επιδιώκει να βελτιώσει γενικότερα τις επιδόσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στους δείκτες παραγωγής και στις οικονομικές και στατιστικές αναλύσεις για τα κόστη και τα περιθώρια κέρδους, αλλά και στη χάραξη νέας εμπορικής πολιτικής, τόσο στον κλάδο Αυτοκινήτου, όσο και σε άλλες κατηγορίες ασφαλιστικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου, ήδη λάνσαρε το πρώτο πρόγραμμα Υγείας με ετήσια ανανέωση, που όπως αναφέρουν κύκλοι της εταιρείας έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο αφού στοχεύει κυρίως σε βασικές καλύψεις, που κυμαίνονται στα επίπεδα των παροχών που προσφέρουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όσο για τα ισόβια προγράμματα υγείας, φαίνεται πως η εταιρεία επεξεργάζεται δύο σενάρια. Το πρώτο προβλέπει την κατάργησή τους μέχρι το τέλος του έτους και το δεύτερο τη διατήρησή τους για μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς να προσδιορίζεται πόσο.