Στο κοσμοπολίτικο L.A. και την εξωτική Χαβάη οι συνεργάτες της Generali

Δύο μοναδικοί προορισμοί του θεάματος και της φύσης ήταν η ξεχωριστή επιλογή της Generali για το ταξίδι επιβράβευσης των Συνεργατών του Ανεξάρτητου Δικτύου τη χρονιά που πέρασε

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε στο τέλος του 2023 τους Συνεργάτες της Εταιρείας που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα. Η Generali που φημίζεται για την επιμέλεια και τη φροντίδα που επιδεικνύει στην επιβράβευση των ανθρώπων της, επέλεξε αυτή τη φορά να συνδυάσει δύο μακρινούς και μοναδικούς προορισμούς -της χολιγουντιανής μεγαλούπολης και του τροπικού νησιού- για να ταξιδέψει μαζί με τα στελέχη των Πωλήσεων.

Ξεκινώντας από τα εκτυφλωτικά φώτα του Λος Άντζελες, της Γης της Επαγγελίας εκατομμυρίων μεταναστών του 20ου αιώνα αλλά και σημερινής παγκόσμιας πρωτεύουσας της πολιτιστικής βιομηχανίας, κέντρου των τεχνολογικών εξελίξεων και ξεχωριστού σημείου του γαστρονομικού χάρτη, οι συμμετέχοντες έζησαν για τέσσερις ημέρες στο μοναδικό ρυθμό αυτής της λαμπερής πόλης. Ξεναγήθηκαν στα κινηματογραφικά studio της Universal και της Warner Bros, περπάτησαν κατά μήκος του φημισμένου Walk of Fame, επισκέφτηκαν το Chinese Theatre και το Griffith Park και θαύμασαν τις ελληνορωμαϊκές και ετρουσκικές αρχαιότητες που στεγάζει σήμερα η Villa Getty από το σύνολο των 44.000 έργων που υπάρχουν στη διάθεσή της.

Τις μέρες που ακολούθησαν οι επισκέπτες της Generali περιηγήθηκαν στην Πόλη των Αγγέλων κατηφορίζοντας από τη φημισμένη αποβάθρα της Σάντα Μόνικα μέχρι την ακτή του Μαλιμπού. Η παραμονή τους ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Petersen Automotive Museum όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αυθεντικά αυτοκίνητα αρχηγών κρατών και θρύλων του Χόλυγουντ. Από το πρώτο μέρος του ταξιδιού δεν έλειψαν και οι υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες σε χώρους όπως το Nobu και το BOA.

Αφήνοντας πίσω τις έντονες εναλλαγές της Δυτικής Ακτής το ταξίδι συνεχίστηκε με την προσγείωση της ομάδας στη Χαβάη, στο μοναδικής ομορφιάς νησί του Ερηνικού με την αμερικανική ταυτότητα που δεν αλλοίωσε σε τίποτα τις εξωτικές του καταβολές και την πολιτιστική του παράδοση. Το φημισμένο Ράντσο Kualoa, που έχει υπάρξει το ζωντανό σκηνικό για πάνω από 250 κινηματογραφικές παραγωγές -ανάμεσα στις οποίες και το Jurassic Park- υποδέχθηκε τους ταξιδώτες για μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις η οποία έκλεισε με θαλάσσιες δραστηριότητες στην παραμυθένια παραλία του Secret Island. Σε διαφορετικό κλίμα ήταν η επίσκεψη που ακολούθησε την επομένη στη Ναυτική και Αεροπορική Βάση του Πέρλ Χάρμπορ, στο Μνημείο Πεσόντων του U.S.S. Αριζόνα και στο εντυπωσιακό θωρηκτό USS Missuri που αποτελεί σύμβολο Eιρήνης και σηματοδοτεί τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η τελευταία τελευταία στάση του ταξιδιού ήταν το Μουσείο Αεροπορίας που βρίσκεται στο νησί Φορντ όπου εκτίθενται εξαιρετικά συντηρημένα πολεμικά αεροσκάφη. Κομμάτια της αμερικανικής ιστορίας που επιρρέασε τις παγκόσμιες εξελίξεις ξεδιπλώθηκαν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών που έζησαν μια εμπειρία μοναδικής αξίας.

Ο CEO της Generali κ. Πάνος Δημητρίου απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου Gala είπε: «Κάθε ταξίδι για εμάς έρχεται να υπογραμμίσει και να συνδεθεί με μια μοναδική στιγμή στην πορεία της Generali στην Ελλάδα. Φέτος, κανάμε σημαντικά βήματα μπροστά που μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στους υψηλούς μας στόχους. Η δέσμευσή μας σε αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτη και αναγνωρίζουμε τη σημασία της δικής σας συμβολής σε αυτή τη διαδρομή. Ως ένας οργανισμός με μακρά παράδοση στον χώρο της ασφάλισης προχωράμε στο μέλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο την παροχή ουσιαστικής στήριξης στις σύγχρονες ανάγκες του. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και όλα όσα καταφέρνουμε μαζί.»

Φωτογραφικό υλικό: Ιάκωβος Διζικιρίκης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*