Η SENATUS επεκτείνει το δίκτυο της σε Ρόδο και Κοζάνη

Δύο νέες συνεργασίες προστίθενται στο Πανελλήνιο Δίκτυο Αντιπροσώπων της SENATUS, το οποίο επεκτείνεται  στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάρδος με υπεύθυνο τον κ. Καραμαρίτη Παναγιώτη και στην Κοζάνη με υπεύθυνο τον κ. Δραγγώγια Αντώνιο που στεγάζεται επί της οδόυ Λευκόβρυσης 5. Οι δύο νέοι συνεργάτες ακολουθώντας το πλάνο που με επιτυχία εφαρμόζει η εταιρεία ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα  και ξεκίνησαν αποτελεσματικά την καθημερινή τους παραγωγική διαδικασία και την εξυπηρέτηση του έτοιμου πελατολογίου που προσφέρει καθημερινά η SENATUS σε κάθε Συνεργάτη. 

Οι νέοι Αντιπρόσωποι και ολόκληρο το Δίκτυο επωφελείται καθημερινά από την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων και αποκλειστικών πακέτων που παρέχει η SENATUS (www.senatus.gr) με απόλυτη εξειδίκευση και τεχνολογία αιχμής (SENATUS software). 

Εκτός αυτού το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί λαμβάνει υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε έναν Συνεργάτη αποτελεσματικά αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του. Η εκπαίδευση όλου του δικτύου είναι συνεχής με όφελος την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση όλων των Συνεργατών στις εξελίξεις και την απόκτηση συνεχώς μεγαλύτερου μεριδίου στις τοπικές αγορές που δραστηριοποιούνται. 

Η SENATUS πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρεία Υπηρεσιών μίας στάσης (One-Stop-Shop) προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας και εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να διασφαλίσει, αφού έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν τη συνεργασία με την SENATUS όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας. 

Η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται με θεαματικούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.