Νέα ιστοσελίδα της ΕΚΠΟΙΖΩ για την ιδιωτική ασφάλιση

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. εγκαινιάζει σήμερα δυο νέες ιστοσελίδες εκ των οποίων η μία αφορά την ιδιωτική ασφάλιση και η άλλη τις τηλεπικοινωνίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Νομική Υποστήριξη Καταναλωτών σχετικά με Τηλεπικοινωνίες και Ιδιωτική Ασφάλιση», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Οι ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες στις διευθύνσεις www.ekpizo.gr/asfalisi και www.ekpizo.gr/telecoms, οι οποίες είναι προσιτές σε όλους. Μέσω αυτών η ΕΚΠΟΙΖΩ παρέχει πλήθος χρήσιμων για τους καταναλωτές πληροφοριών σχετικά με σημαντικά ζητήματα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και ενημέρωση για επίκαιρα θέματα τα οποία ανανεώνονται συχνά ώστε να ανταποκρίνονται διαρκώς στην ανάγκη των καταναλωτών για έγκυρη,  υπεύθυνη  ενημέρωση και νομική υποστήριξη. Επίσης, παρέχονται υποδείγματα καταγγελιών και πρόσβαση στη σχετική νομοθεσία.

Η νομική υποστήριξη των καταναλωτών στα σχετικά θέματα συνεχίζεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου (+302103304444) ή  στα γραφεία της ένωσης, Στουρνάρη 17, 10683 Αθήνα και μέσω των παραπάνω ιστοσελίδων στο πεδίο «Νομική Υποστήριξη».