back to top
31.3 C
Athens
Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025

Στη Στοκχόλμη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών της ERGO

Στο «διαμάντι του ευρωπαϊκού Βορρά», στη Στοκχόλμη, πραγματοποίησε ταξίδι η ERGO Ασφαλιστική, επιβραβεύοντας τους επιτυχόντες των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών & Εταιρικών Πελατώνπου αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού πωλήσεων της εταιρείας για το 2022.

Την επίλεκτη ομάδα του Δικτύου συνόδευσαν από την ERGO, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων κ. Στάθης Τσαούσης, η Διευθύντρια Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κυρία Πανωραία (Ρέα) Θελερίτη, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Ζημιών κ. Νίκος Σπυράτος και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κ. Νίκος Σταμπουλόπουλος.

- Advertisement -

Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγευτικό τριήμερο στην «καρδιά» της Βαλτικής Θάλασσας και να περιηγηθούν σε μία από τις ομορφότερες και πιο σύγχρονες πόλεις της Ευρώπης. Ταξίδεψαν στον χρόνο βλέποντας κορυφαία αξιοθέατα όπως το μπαρόκ Βασιλικό Παλάτι του 17ου αιώνα. Το ιστορικό κέντρο της Στοκχόλμης, ή όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, Gamla stan, κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν επίσης και στην Ουψάλα, που αποτελεί το εκκλησιαστικό κέντρο της Σουηδίας, καθώς φιλοξενεί τον καθεδρικό ναό της Σκανδιναβίας, ενώ έμαθαν και για την ιστορία των Βίκινγκ από αρχαιολόγους – ξεναγούς.

- Advertisement -

Η εταιρεία επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους συμμετέχοντες για το επίσημο δείπνο του ταξιδιού. Πραγματοποιήθηκε σε μια μοναδική τοποθεσία – το Vasa Museum, το οποίο η εταιρεία είχε κλείσει αποκλειστικά για την εκδήλωση, προσφέροντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τις Βραβεύσεις των συνεργατών της και μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι Διευθυντές Πωλήσεων κ.κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης και Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισαν όλους τους προσκεκλημένους εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους για τα επιτυχημένα αποτελέσματά τους και ο καθένας στον σύντομο χαιρετισμό του επικεντρώθηκε στις υποστηρικτικές ενέργειες που πραγματοποίησε η εταιρεία προς τους Συνεργάτες της. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο νέο αναπτυξιακό κανονισμό πωλήσεων και στα προνόμιά του, σύστησε στους Συνεργάτες τη νέα Διευθύντρια του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κυρία Πανωραία (Ρέα) Θελερίτη καλώντας στην στο βήμα. Η κυρία Θελερίτη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η ERGO έχει επιλέξει να θέσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο επίκεντρο της στρατηγικής της, προκειμένου να καταστεί πρότυπο πελατοκεντρικού χαρακτήρα και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Παρά τις νέες και σημαντικές προκλήσεις, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι μέσω της καινοτομίας, της συνεργασίας και της προοδευτικής προσέγγισης, η ομάδα της θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες των Συνεργατών και στους κοινούς εταιρικούς στόχους.

Τέλος, ο κ. Νίκος Αντιμησάρης συνεχάρη όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, αναφέροντας πως «στην ERGO στοχεύουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη μέσω των Δικτύων Πωλήσεων μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την παροχή κινήτρων στους Συνεργάτες μας και το 2024. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διαχρονικά απρόσκοπτη στήριξη των προσπαθειών σας και του έργου σας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ERGO ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά της NEXT Insurance

Η ERGO Group AG («ERGO») ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της πλήρους εξαγοράς της NEXT Insurance από τον Όμιλο Munich Re.

Θ. Κοκκάλας, ERGO : Στόχος να μπούμε στην πεντάδα των πρώτων ασφαλιστικών

'Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην υλοποίηση της διεθνούς επιχειρηματικής μας στρατηγικής..''

ERGO: AI & Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση: Μια Στρατηγική Συμμαχία για το Παρόν και το Μέλλον

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στον ασφαλιστικό κλάδο, μεταμορφώνοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας τόσο των εταιρειών όσο και των διαμεσολαβητών.

WEBINSURER: Ένταξη κλάδου Σκαφών Ergo

Η Datawise σας ενημερώνει πως πλέον στην πλατφόρμα Webinsurer έχει ενταχθεί πλήρως ο κλάδος Σκαφών της Ergo.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Zητείται έμπειρο στέλεχος ασφαλίσεων αστικής ευθύνης & γενικών ατυχημάτων

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» (Όμιλος Intracom), μια ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία στον ασφαλιστικό κλάδο

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Deloitte, ACCA και Πανεπιστημίου Πατρών

H τριμερής συνεργασία Deloitte, ACCA και Πανεπιστημίου Πατρών προσφέρει σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πολύτιμη εμπειρία και κορυφαία πιστοποίηση

1 Platinum, 1 Gold και 1 Bronze βραβείo για το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στα Education Leaders Awards 2025 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διακρίθηκε με συνολικά 3 βραβεία στα φετινά Education Leaders Awards, επιβεβαιώνοντας τον ηγετικό του ρόλο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συνάντηση με ιστορικά χαρακτηριστικά στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Για πρώτη φορά σε κοινό τραπέζι ΕΑΕΕ και Σωματεία Διαμεσολάβησης – Πρωτοβουλία του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με ουσιαστικό διάλογο για την ιδιωτική ασφάλιση

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Ο Γιώργος Γεωργίου στο ΔΣ της Mind The Hack

Ο Γ. Γεωργίου έχει θητεύσει σε Allianz Global Investors, Invesco, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, UBS, ΕΚΤ και FCA

Νέα Συλλογική Σύμβαση για τον ασφαλιστικό κλάδο

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) υπέγραψαν