Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Sales Agents Induction Program

Η ERGO Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στα δίκτυα διαμεσολάβησης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Παράλληλα αποτελεί στρατηγική της επιλογή η ενδυνάμωση και ανανέωση του εταιρικού της δικτύου με νέους συνεργάτες και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών των γραφείων πωλήσεων. Στο πλαίσιο αυτό η ERGO καθιερώνει το ERGO Sales Agents Induction Program, ένα νέο πρόγραμμα υποδοχής και ένταξης νέων ασφαλιστικών συνεργατών στο Δίκτυο Εταιρικών συνεργατών.

Στο πρώτο ERGO Sales Agents πρόγραμμα, στα γραφεία της ERGO, συμμετείχαν πάνω από 30 νέοι συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεκίνησαν συνεργασία με την εταιρεία το πρώτο εξάμηνο του 2023. Σκοπός του προγράμματος ήταν οι νέοι συνεργάτες να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, τους κλάδους, τις διευθύνσεις και τα τμήματα, να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τα στελέχη, να εκπαιδευτούν στα προγράμματα και τις διαδικασίες της ERGO, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τη συνεργασία με την εταιρεία, το μέγεθος του οργανισμού και να ενταχθούν άμεσα στη παραγωγική δραστηριότητα.

Το διήμερο πρόγραμμα συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών και το τμήμα Εκπαίδευσης της ERGO. Την πρώτη μέρα, οι νέοι ασφαλιστικοί συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της ERGO που υποστηρίζουν την καθημερινότητά τους. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και όλων των ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων που χρησιμοποιεί ο κάθε ασφαλιστικός συνεργάτης της ERGO.

Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη σε βιωματικές ασκήσεις σχετικά με την καθημερινότητα του ασφαλιστικού συμβούλου, το σύγχρονο marketing υπηρεσιών, τη σημασία του customer experience και τις εξελίξεις στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών της ERGO, κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, σημείωσε πως «αναπτύσσουμε συστηματικά το εταιρικό δίκτυο μας, στελεχώνοντας τα γραφεία πωλήσεων με νέους συνεργάτες που αποκτούν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην ERGO».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, πρόσθεσε ότι «με προσανατολισμό στην περαιτέρω ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου μας, επενδύουμε στην δημιουργία νέων συνεργατών οι οποίοι, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης τους, καλούνται να προσφέρουν ασφαλιστικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους υποψήφιους πελάτες τους, αξιοποιώντας τα προϊόντα και τα εργαλεία που η ERGO διαθέτει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*