Νοσοκομειακά προγράμματα από την Efg Eurolife

Δεν ξέρουμε πόσοι από σας την έχετε δει, αλλά εκεί στα τέλη του 1986 προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία μια ταινία με τίτλο “Stand By Me“.

Ήταν βασισμένη σε σενάριο του σημαντικού συγγραφέα Stephen King και εξιστορούσε τις περιπέτειες μιας παρέας εφήβων ένα καλοκαίρι που σημάδεψε την ζωή τους και τους ωρίμασε σημαντικά. Αν δεν την έχετε δει, βρείτε την σε κάποιο από τα εναπομείναντα video clubs, αξίζει να την παρακολουθήσετε.

Όλα τα καλοκαίρια εκτός από ξεκούραση, δίνουν την ευκαιρία να μάθουμε κάτι παραπάνω, να δοκιμάσουμε κάτι που δεν προλαβαίνουμε μέσα στην υπόλοιπη χρονιά, να βρεθούμε και να συζητήσουμε με ανθρώπους που βρίσκονται μακρυά ή ακόμη και πολύ κοντά μας.

Είναι αυτό το απαραίτητο γέμισμα μπαταριών που όλοι έχουμε ανάγκη έστω και σε μικρές δόσεις για να αντέξουμε την πίεση και το τρέξιμο των ημερών που έρχονται. Άνοιγμα σχολείων, προετοιμασία παιδιών, προγραμματισμός υποχρεώσεων και τρέξιμο για σχολικά είδη.

Κάποια από αυτά μπορούν να γίνουν πιο οικονομικά και εύκολα, όπως είναι οι υποχρεωτικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις των παιδιών που μόλις εγγράφονται στο σχολείο και μπορούν να καλυφθούν μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα Περίθαλψης Prime Care Plus αλλά και από τα ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας Premium μέσω των συνεργασιών που έχουμε εξασφαλίσει με μεγάλα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Ενώ για όλες τις ανάγκες σε σχολικά είδη η Efg Eurolife εξασφάλισε την συνεργασία του web site www.welovetoys.gr όπου μπορείτε από τις 30/8 έως τις 30/9 να έχετε έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές σχολικών ειδών, απλά συμπληρώνοντας τον κωδικό ELIFE10 την στιγμή της ολοκλήρωσης της αγοράς σας. Να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά!