To ΠΑΡΟΝ ταξιδεύει στο στολίδι της Ρουμανίας με τη EUROLIFE FFH 

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ ταξίδεψαν στο στολίδι της Ρουμανίας το Βουκουρέστι που σαγηνεύει με την παριζιάνικη φινέτσα του. Το μικρό «Παρίσι», γνωστό για τις λίμνες του, τις δεντροφυτεμένες λεωφόρους του, τα λαμπρά κτίρια της Μπελ Επόκ και τη φήμη του για την υψηλή ζωή απέκτησε το παρατσούκλι του τη δεκαετία του 1900.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Σινάια, το «μαργαριτάρι των Καρπαθίων», να περπατήσουν ανάμεσα σε ολόχρυσα δέντρα και να ανακαλύψουν τους θησαυρούς του διάσημου κάστρου Peles.

Στην συνέχεια, περπάτησαν στα στενά και στην διάσημη πλατεία της μεσαιωνικής πόλης Μπρασόβ που περιτριγυρίζεται από τις κορυφές των νότιων Καρπαθίων και έζησαν μοναδικές στιγμές στο περιτρυγιρισμένο από μία αύρα μυστηρίου και θρύλου κάστρο Μπραν που οφείλει την φήμη του στον μύθο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ.

Την επόμενη ημέρα επισκέφτηκαν το παλάτι των Τσαουσέσκο, μία υπερπολυτελή έπαυλη που αναδεικνύει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τις ταξικές αντιθέσεις που επικρατούσαν στην Ρουμανία και περπάτησαν στην εντυπωσιακή παλιά πόλη με την ποικιλία των αναγεννησιακών, μπαρόκ και νεοκλασικών της κτηρίων αλλά και την βραδινή της ζωντάνια.

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τον περίπατο στο πάρκο Herastrau και το μαγευτικό φυσικό του περιβάλλον αλλά και από την βαρκάδα που πραγματοποίησαν στην λίμνη του πάρκου.

Σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το Βουκουρέστι επισκέφτηκαν το παλάτι Mogosoaia –ένα παλάτι 300 ετών-το οποίο και αποτελεί σήμερα αρχιτεκτονικό μνημείο.

Το ΠΑΡΟΝ συγχαίρει τους επιτυχόντες για αυτό τα εξαιρετικό ταξίδι και ευχαριστεί θερμά την ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE FFH και πιο συγκεκριμένα τον Γενικό Δ/ντή Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κύριο Νίκο Δελένδα που συνόδευσε την αποστολή.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*