Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις εξετάσεις διαμεσολαβούντων

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και την καταβολή του ΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ σύμφωνα με την ΠΔΤΕ 2647/07.11.2011 (ΦΕΚ Β΄ 2603/08.11.2011) 

1. Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, απαιτείται: α. ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος: Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης, Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, και β. η καταβολή τέλους εξετάσεων διαμεσολαβητών (βλ. παρακάτω). 

2. Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής είναι η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012.

3. Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας καταβολής του τέλους εξετάσεων είναι η Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012. Όσοι καταβάλουν εκπρόθεσμα το τέλος εξετάσεων δεν θα γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

4. Η Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις πρέπει να συμπληρωθεί πλήρως και να υποβληθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος μόνον ηλεκτρονικά.

5. Κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις, πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο να συμπληρωθούν ακριβώς όπως αναγράφονται στο δικαιολογητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) που θα προσκομίσει ο υποψήφιος κατά την προσέλευσή του στις εξετάσεις.

6. Μετά την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής (μετά το πάτημα του πεδίου «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ») στην Τράπεζα της Ελλάδος, εμφανίζεται αυτόματα ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. Ο αριθμός αυτός είναι μοναδικός και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ατομικών στοιχείων του υποψηφίου μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης. Για τον λόγο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση που φέρει τον Κωδικό Αριθμό Υποψηφίου, διότι θα κληθούν να τον χρησιμοποιήσουν:

Aίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Επιπέδου Α