Ασφάλιση της περιουσίας του δήμου Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης προκηρύσσει ανοικτό Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με το υπόδειγμα της Υπηρεσίας και αξιολόγηση Προσφορών για την παρακάτω υπηρεσία:

1. «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (74.000,00 €) συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. 

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 27 του μηνός Αυγούστου του έτους 2012 ημέρα Δευτέρα στα Γραφεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, Μαυρομιχάλη 6, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής τις ακόλουθες ώρες:

Ώρα 11.00 – 11.30 (ώρα λήξης προσφορών) 
Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επιχειρηματίες συναφών ειδών.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται με εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη Τράπεζα, ή γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για ποσό ίσο με το 5% του εκτιμούμενου προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. κατά
κατηγορία προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των σχετικών όρων της δημοπρασίας στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Ξάνθης Ύδρας 1 τηλ. 25410 22359 (πληροφορίες κ. Κυριάκος Πεπονίδης), όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.