Η αξία της 3P ισούται με την αξία των ανθρώπων της

της Ελενας Ερμείδου

Από τα 2.095 εκατομμύρια ευρώ έσοδα στο πρώτο της ισολογισμό το 2013, έφτασε το 2023 στα 7.250 εκατομμύρια η 3P Insurance. Από 11.250.000 υπό διαχείριση ασφάλιστρα το 2013, στα 40.500.000 υπό διαχείριση ασφάλιστρα το 2023. Από 285 συνεργάτες και 13 υπαλλήλους, στους 900 συνεργάτες και 37 υπαλλήλους το 2023. Από κέρδη 110.882 ευρώ το 2013 στα 500.000 το 2023. Ο ρυθμός παραγωγής αυξημένος κατά 13% στο πρώτο οκτάμηνο του 2023.

Επέκταση γραφείων στον Αλιμο 

Η πορεία της 3P Insurance στα δέκα χρόνια λειτουργίας της που γιόρτασε χτες στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος δεν ανεκόπη ούτε για μία χρονιά. Η αξία της όσο το άθροισμα των ανθρώπων της. Η εταιρεία σήμερα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε επίπεδο εσόδων και κερδοφορίας. Συνεχίζει σταθερά να αναπτύσσεται μεταξύ άλλων επενδύοντας στην επέκταση νέων γραφείων στον Αλιμο.

Στο τέλος της ημέρας οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά

Για τον Τάκη Παλαιολόγο, Πρόεδρο της εταιρείας και τον Γιώργο Λούβαρη Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, και Διευθύνοντα Σύμβουλο στην Eurolife FFH, η χτεσινή βραδιά απονομής βραβείων στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος ήταν αφιερωμένη, όχι μόνο στους βραβευθέντες αλλά και σε όλους τους συνεργάτες και ανθρώπους της 3P Insurance. Γιατί σε κάθε επιχείρηση στο τέλος οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά και όχι μεμονωμένα οι αριθμοί.

Η ασφαλιστική αγορά χρειάζεται ανθρώπους

Η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους, και οργάνωση για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι στο περιβάλλον που δεν είναι μόνο κίνδυνοι από καιρικές καταστροφές είναι οι κίνδυνοι στην υγεία, οι κίνδυνοι που πηγάζουν από τα δημογραφικά. Γύρω από αυτά οι αλλαγές στην οικονομία, η ψηφιακή οικονομία, οι αλλαγές στις ρυθμίσεις και κανονισμούς.

Η διαχείριση των θεμάτων αυτών όπως τόνισε χτες ο Γιώργος Λούβαρης μπορεί να γίνει με σωστή εκπαίδευση, συνεχείς γνώσεις, αλλά με την σύνταξη ενός νέου ρυθμιστικού πλαισίου για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*