H SENATUS ασφαλίζει τους κυνηγούς σε όλη την Ελλάδα

Άλλη μια πρωτοποριακή υπηρεσία προσφέρει η SENATUS αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της απόλυτης εξειδίκευσης που τη διέπει σε κάθε ένα κλάδο που δραστηριοποιείται. Το τμήμα Ασφαλίσεων της SENATUS έκανε αυτή τη φορά την ευχάριστη έκπληξη προσφέροντας το πρόγραμμα με το όνομα “SENATUS Hunter” που καλύπτει την ασφάλιση κυνηγών σε όλη την Ελλάδα, με πολύ ανταγωνιστικούς όρους. 

Με υποδειγματικό τρόπο εντοπίζοντας την υποχρέωση των κυνηγετικών συλλόγων για ασφάλιση των μελών τους, ξεκίνησε με την ιδιότητα του Μεσίτη Ασφαλίσεων, τη διεξαγωγή όλων των αναγκαίων προπαρασκευαστικών εργασιών για τη δημιουργία ενός πακέτου ασφάλισης που θα καλύπτει τις ανάγκες αυτές. Στη συνέχεια η SENATUS, απολαμβάνοντας νομική και οικονομική ανεξαρτησία χωρίς να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής επιχείρησης και ενεργώντας πάντα κατ’ εντολή και για το συμφέρον των πελατών και όχι των Ασφαλιστικών Εταιρειών, κατάφερε και διαθέτει το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς.

Έτσι, δημιουργήθηκε το πακέτο “SENATUS Hunter” που αναλαμβάνει  τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Από την πληθώρα των βασικών ασφαλιστικών καλύψεων που παρέχει αυτό το ελκυστικό πακέτο αξίζει να σημειωθεί η κάλυψη «ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΣΚΥΛΟΥ» όπου καλύπτεται η απώλεια ζωής του κυνηγετικού σκύλου από δάγκωμα φιδιού, τροχαίο ατύχημα, κ.α. Άλλη μια κάλυψη που ξεχωρίζει είναι η «ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ» παροχή που εξασφαλίζει από την 1η μέρα την καταβολή 30€ για κάθε μέρα που υπάρχει ανικανότητα για εργασία.

Η διαδικασία ένταξης στο πακέτο “SENATUS Hunter” είναι γρήγορη και απλή αφού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλέσουν στο 801 11 800 500 ή να επισκεφτούν τον πλησιέστερο Αντιπρόσωπο SENATUS® και συμπληρώνοντας το ειδικό ερωτηματολόγιο, παραλαμβάνει την οικονομική προσφορά ασφάλισης συμφερόντων του εκάστοτε συλλόγου με την αναλυτική καταγραφή παροχών και κόστους.

Οι ερασιτέχνες κυνηγοί στην Ελλάδα βρίσκουν πλέον τον “Άνθρωπό τους… της SENATUS®” και εξ-ασφαλίζουν το χόμπι τους, ιδίως εν μέσω της οικονομικής κρίσης, εφ’ όσον αντιμετωπίζουν το παρόν και το μέλλον με υπευθυνότητα.