O κ. Ευάγγελος Δελινιώτης στην… πρώτη γραμμή της Comergon

Με ιδιαίτερη χαρά η Comergon ανακοινώνει την ένταξη στην δύναμη των στελεχών πρώτης γραμμής της, του κυρίου Ευάγγελου Δελινιώτη, στο ρόλο του Partner & Director | Business Development Team. Από την θέση αυτή, ο κ. Δελινιώτης θα αναλάβει, ανάμεσα σε άλλα, την οργάνωση και τον συντονισμό της λειτουργίας της νέας ομάδας ανάπτυξης εργασιών της Comergon.  Παράλληλα, εντασσόμενος στο ExCom της εταιρείας, θα συμβάλει από την υψηλή αυτή θέση στην συνέχιση της εξαιρετικής πορείας και στον εμπλουτισμό της διοίκησης με νέες ιδέες & πρωτοβουλίες.  

Με μία μακριά και επιτυχημένη καριέρα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο Βαγγέλης Δελινιώτης έχει συμβάλει με πλούσιο έργο από θέσεις υψηλής ευθύνης σε σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες, με την πιο πρόσφατη θέση στην καριέρα του αυτή του Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Υγείας, Σύνταξης & Bancassurance της Allianz Ελλάδος, με αρμοδιότητες underwriting, administration & sales.

‘Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στο χώρο της διαμεσολάβησης εταιρικών & πολυεθνικών κινδύνων, που μου δίνεται από την ένταξή μου στην εξαιρετική οικογένεια της Comergon.  Είναι μεγάλη μου τιμή η ευκαιρία να λειτουργήσω υπό μία υψηλής εμπιστοσύνης θέση, αλλά κυρίως ως Partner, σε μία εταιρεία που τρέφω σεβασμό για την θέση της στην αγορά και αυτοπεποίθηση για την εξαιρετική της μελλοντική πορεία’, δήλωσε ο Βαγγέλης Δελινιώτης.

‘Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον.  Σήμερα η Comergon ανοίγει μία καινούργια σελίδα με τον Βαγγέλη ως νέο μας Partner, τον οποίο περιβάλαμε με εμπιστοσύνη λόγω των υψηλότατων ικανοτήτων & γνώσεών του, της τεράστιας εμπειρίας του, της όρεξής του για δουλειά και νέες κινήσεις, αλλά κυρίως λόγω του εξαιρετικού, επαγγελματικού και συνάμα ζεστού χαρακτήρα του.  Η συνεργασία μας θα αποτελέσει σταθμό και παράλληλα εγγύηση της συνέχισης της επιτυχημένης πορείας της Comergon’, δήλωσε ο Γιώργος Ζαφειρίου, Partner & CEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*