Η Euroins Ελλάδος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H Euroins Ελλάδος θα συμμετέχει στnη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης είναι η Βουλγαρία και η Euroins Ελλάδος, ως υποκατάστημα της Euroins Insurance Company JSC, της μεγαλύτερης (σε μερίδια αγοράς) ασφαλιστικής εταιρείας της Βουλγαρίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική διοργάνωση.

Η πρώτη συμμετοχή της Euroins στη ΔΕΘ συμπίπτει με τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του Ομίλου στη Βουλγαρία. Σημειώνεται ότι το 2022 ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα για τη Euroins Insurance Company JSC η οποία κατέγραψε συνολικό όγκο ασφαλίστρων ύψους 232 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη μετά φόρων ύψους 767 χιλ. ευρώ, διευρύνοντας διαρκώς την πελατειακή της βάση στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από τους ασφαλισμένους σε όλες τις χώρες της παρουσίας της.

Λίγα λόγια για την Euroins Bulgaria JSC

 Η Euroins Insurance Company JSC κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο στη Βουλγαρία με μερίδιο αγοράς 15%, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας στις 31.12.2022. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (μέσω υποκαταστήματος), την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γεωργία, τα Σκόπια και την Ουκρανία προσφέροντας πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και κατέχει ηγετική θέση στην ταξιδιωτική ασφάλιση στη Βουλγαρική αγορά. Η Euroins Bulgaria είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην περιοχή. Ο πλειοψηφικός μέτοχος της EIG είναι η Eurohold Bulgaria, ένας κορυφαίος ενεργειακός και χρηματοπιστωτικός όμιλος. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι μέτοχος μειοψηφίας της EIG με σχεδόν το 10% του κεφαλαίου.

Η Εταιρεία καλεί τους πελάτες, συνεργάτες, διαμεσολαβητές και φίλους της να επισκεφθούν το περίπτερό της το οποίο θα βρίσκεται στη θέση (stand) αριθ. 13, περίπτερο (Pavilion) αριθ. 16 προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα νέα ολοκληρωμένα προϊόντα ασφάλισης τα οποία προσφέρει και εμπλουτίζει διαρκώς η Euroins Ελλάδος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*