Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι νικητές του MINETTA Driving Experience

Οι 3 τυχεροί της 1ης κλήρωσης, για τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, οι οποίοι κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό) στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη στην πίστα Iaveris Park – Drive in στην Μαλακάσα Αττικής, είναι: 

• Ξυλουργίδου Παρασκευή • Δήμου Σωτήρης• Λουρίδας Ιωάννης

Σχετικά με το MINETTA Driving Experience

Για εμάς η ασφάλειά σου είναι σημαντική! Γι΄ αυτό ξεκινήσαμε τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, ώστε να βοηθήσουμε τους νέους οδηγούς να κινούνται χωρίς… απρόοπτα! Κάθε μήνα θα κληρώνονται 3 από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα κερδίζουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό) από τη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη στην πίστα Iaveris Park – Drive in στην Μαλακάσα Αττικής.

Οι τυχεροί θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το μάθημα εντός 6μήνου από την κλήρωση, κατόπιν συνεννόησης με τη Σχολή. Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για τους μήνες Ιούλιο έως και Δεκέμβριο του 2023 (συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και 31/12/2023). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι ενεργού συμβολαίου στη ΜΙΝΕΤΤΑ ή/και τα παιδιά αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να έχει συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας του, να μην ξεπερνά το 35ο έτος, καθώς και να είναι κάτοχος νομίμου διπλώματος οδήγησης Ε.Ι.Χ.

Πόσο καλά αντανακλαστικά έχεις; 

Εκδήλωσε ενδιαφέρον στην φόρμα που θα βρεις στο λινκ, μπες στην κλήρωση και σου ευχόμαστε να είσαι ένας από τους τυχερούς!