10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με την Ing

 Σηματοδοτώντας τα 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας της ING με την Τράπεζα Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς, που διακρίθηκαν για τις πωλήσεις τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων ING Πειραιώς κατά το προηγούμενο έτος.

Στην εκδήλωση βράβευσης, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη και μέλη της διοίκησης από τους δύο ομίλους, δόθηκαν τα ετήσια βραβεία πωλήσεων, οι οποίες, παρά τα δυσμενή οικονομικά δεδομένα του έτους, απέδειξαν ότι η δυναμική της συνεργασίας της ING με την Τράπεζα Πειραιώς είναι πολύ μεγάλη.

Ο CEO της ING Ελλάδας κ. Luis Miguel Gomez υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Θέλω να σταθώ σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο ομίλων, σε μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ενισχύοντάς την με νέες ιδέες, δουλεύοντας συστηματικά και πλήρως προσηλωμένοι για να επιτύχουν τους κοινούς στόχους».Ο κος Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός  Διευθυντής Δικτύου Τράπεζας Πειραιώς

Ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Ι. Παπαδόπουλος σημείωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλούς συνεργάτες, την ING, που οργάνωσε αυτή την ωραία εκδήλωση, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο και αναγνωρίζοντας συνάμα την προσπάθεια που καταβάλλει το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς για την προώθηση των ασφαλιστικών προϊόντων» και συνέχισε «όταν υπάρχει προσήλωση στους στόχους τότε, παρά τις αντιξοότητες και τις συνθήκες της αγοράς, τίποτα δεν είναι αδύνατο, όλα είναι δυνατά. Η παρουσία σας εδώ σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που προείπα».

Τονίζοντας την ιδιαίτερη επιτυχημένη πορεία της συνεργασίας των δύο ομίλων ο κ. Τ. Λυσιμάχου, από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, απένειμε συγχαρητήρια στους βραβευθέντες και ανέφερε: «η εκδήλωση που έχει γίνει έθιμο και ανήκει σε εσάς και την Ο κος Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώςπροσπάθεια που κάνατε την προηγούμενη χρονιά. 

Μια χρονιά που ήταν λίγο καλλίτερη μεν από την φετινή, την οποία όμως την αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία όπως και την περσινή. Για αυτό σας αξίζει μια επιπλέον ανταμοιβή». Επίσης δήλωσε: «Το Bancassurance είναι μια πολύ επιτυχής δραστηριότητα της Τράπεζας Πειραιώς και  ίσως η μόνη που για φέτος έχει μεγαλύτερα κέρδη από ότι είχε πέρσι».

Αναφερόμενος στη δυναμική της συνεργασίας των δύο ομίλων, ο κ. Μ. Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing και Bancassurance της ING Ελλάδας τόνισε: «Τα ισχυρά ονόματα, το κύρος και η επαγγελματική συνέπεια των δύο Ομίλων, η κοινή δέσμευση των διοικήσεων για ανάπτυξη, τα αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα, αποτέλεσαν τη βάσηΟ κος Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος για τη μετέπειτα επιτυχία. 

Σε αυτά προστέθηκαν με τα χρόνια, η άριστη και εποικοδομητική συνεργασία και κυρίως η καθημερινή εργασία, ο δυναμισμός και επαγγελματισμός όλων σας. Δέκα χρόνια μετά, δεν αισιοδοξούμε απλά. Παραμένουμε το ίδιο απαιτητικοί με τους εαυτούς μας».

Βραβεύτηκαν συνολικά 30 στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς για τις επιδόσεις τους στην πώληση προϊόντων ING Πειραιώς για το έτος 2011, οι οποίοι απέδειξαν για 10η συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας, ότι η αφοσίωση, η προσήλωση στον στόχο καθώς και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των προϊόντων που αναπτύσσουν οι δύο όμιλοι, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.