ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Το πιο σημαντικό γεγονός του προηγούμενου μήνα ήταν η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, όπου το σύνολο των Μετόχων/Συνεταιριστών επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη τους στη Διοίκηση της Εταιρείας. Η αναμενόμενη αύξηση της αξίας της Συνεταιριστικής Μερίδας κατά 10% προ φόρων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δηλώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την αναπτυξιακή τροχιά του Συνεργατικού Σχήματος.

Πολλές ενέργειες έχουν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον, όπως η εκδήλωση βράβευσης Εταίρων που συμπλήρωσαν 50 έτη καριέρας, η έκδοση βιβλίου, η δημιουργία ενός ψηφιακού επιχειρηματικού κέντρου για την προβολή του συνόλου των Μελών του Συνεργατικού Σχήματος (Panormos Business Center), καθώς και η συμμετοχή μας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει αντιπροσωπεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου (παραμονή της Έκθεσης) έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Θα είναι χαρά μας να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε για την καινοτομία του 1ου και μοναδικού Cluster της ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.