Axa Ασφαλιστική:Ταξίδι Γραφείου Πωλήσεων του κ. Β. Μαγγίνα στο Ξυλόκαστρο

Οι συνεργάτες του γραφείου πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής του κ. Βασίλη Μαγγίνα είχαν  την ευκαιρία να ταξιδέψουν για ένα τριήμερο από 6 έως 8 Ιουλίου 2012 στο Ξυλόκαστρο. 

Το ταξίδι διοργανώθηκε στο πλαίσιο ενός εργασιακού συνεδρίου ενόψει του δευτέρου εξαμήνου της τρέχουσας παραγωγικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του εργασιακού τριήμερου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου με ανάπτυξη εξαιρετικά ενδιαφερόντων θεμάτων, όπως ο παραγωγικός απολογισμός του α΄ εξαμήνου του 2012, ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου, το επιχειρείν στο ασφαλιστικό επάγγελμα,  η εξυπηρέτηση των πελατών και ο ρόλος του στη νέα πραγματικότητα, καθώς και η στρατηγική των πωλήσεων για το β΄ εξάμηνο του 2012. 

Επίσης, το ταξίδι περιλάμβανε βόλτες στα γραφικά σοκάκια του Ξυλοκάστρου και δροσερές στιγμές στη θάλασσα.

Οι συνεργάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενοι να επαναλάβουν τη φετινή επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά τους και για το 2013.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθυντής Πωλήσεων του Agency System κ. Κοσμάς Σμπιλής, καθώς και ο επιθεωρητής Πωλήσεων της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ευστάθιος Γκίτικας.