Μινέττα: Συνάντηση με το Δίκτυο Συνεργατών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση-Ασφάλειαι Μινέττα ολοκλήρωσε τις καθιερωμένες συναντήσεις με το δίκτυο των συνεργατών της, σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την Ημερίδα στο Intercontinental στην Αθήνα.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν περισσότεροι από 700 συνεργάτες των περιοχών Αττικής και Ευβοίας, οι οποίοι ενημερώθηκαν τόσο για τις εξελίξεις στην εταιρεία, όσο και για τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου και πυρός, τα οποία σύντομα θα διατεθούν στην ελληνική αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι κ.κ. Γιώργος Μινέτας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη 40ετή πορεία της εταιρείας, την ισχυρή κεφαλαιακή βάση της, επισημαίνοντας πως είναι πανέτοιμη για την εφαρμογή του Solvency II και στη ξεχωριστή δυναμική των διαμεσολαβητών, οι οποίοι προσδίδουν στην εταιρεία αξιοπιστία, κύρος και συμβάλουν στην ανάπτυξη της.

Με την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής η Ευρωπαϊκή Ένωση-Ασφάλειαι Μινέττα έχει ως στόχο να ενισχύσει τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της και να καλύψει τις ανάγκες τους με σκοπό την άμεση πρόσβαση των διαμεσολαβητών στην ευρύτερη αγορά. 

Ως εκ τούτου, η εταιρεία θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των συνεργατών της για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, προσφέροντας τους τα κατάλληλα εργαλεία για την οργάνωση των γραφείων τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σήμερα τα ηλεκτρονικά μέσα.