2ο Εργαστήρι Ανταλλαγής Ιδεών μελών MDRT Ελλάδας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας μελών MDRT Ελλάδας διοργανώνουν την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 το δεύτερο εκπαιδευτικό εργαστήρι (lunch workshop) για τα μέλη του Οργανισμού στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN, Λ. Συγγρού 385.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου Εργαστηρίου που διοργάνωσε η Επιτροπή τον Απρίλιο και απευθύνεται σε νυν και πρώην μέλη του Οργανισμού αλλά και σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους Ζωής που ακολουθούν τα πρότυπα του MDRT και έχουν αξιόλογη εμπειρία. 

 Η διάρκεια του εργαστηρίου θα είναι περίπου 4,5  ώρες (περιλαμβάνει ελαφρύ γεύμα) , με ώρα προσέλευσης 2 μ.μ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και τα μέλη ή στο email: dsykovaris@inlife.gr μέχρι την 20η Ιουλίου, με σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές λόγω πληρότητας της αίθουσας.
Στο εργαστήρι εκτός από την ανταλλαγή ιδεών με κύριο θέμα την ΣΥΝΤΑΞΗ θα πραγματοποιηθεί και Σεμινάριο Επιχειρηματικής Ασφάλισης.

Το ΜDRT είναι ένας διεθνής οργανισμός με 35.000 μέλη, τους καλύτερους ποιοτικά και παραγωγικά ασφαλιστές απ’ όλο τον κόσμο. Σκοπός του, είναι η ανέλιξη του επαγγελματία σ’ ένα σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον, μέσα από συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και εφαρμογή κανόνων δεοντολογίας.