Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Κρήτη

Την Ανατολική Κρήτη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πρόσφατα οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, στελέχη και εργαζόμενοι της MetLife Alico, στα πλαίσια Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της εταιρίας.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, ο κ. Δ. Μαζαράκης, Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Ελλάδα και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director.

Τοποθεσίες όπως ο Αγιος Νικόλαος, η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου,  η γραφική Πλάκα, με τα ταβερνάκια και τα πλακόστρωτα δρομάκια της, αλλά και με το ιδιαίτερο παρελθόν της, η περίφημη Σπιναλόγκα, καθώς και το σημαντικότερο κέντρο του Μινωϊκού πολιτισμού, η Κνωσσός, αποτέλεσαν μερικά από τα κύρια σημεία που ενδιαφέροντος που επισκέφθηκαν οι  συμμετέχοντες.

Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη ΚρήτηΠαράλληλα, οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν για όλους μια μοναδική ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και επαγγελματικών εμπειριών, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στην καθημερινή δραστηριότητά τους.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου όσο και ο κ. Δ. Μαζαράκης, έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εργασιών της MetLife Alico, ενώ επικεντρώθηκαν στην βασική αρχή και δέσμευση της Εταιρίας που είναι η παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου προς τους ασφαλισμένους της.  Τόνισαν, επίσης, την ξεχωριστή θέση που κατέχει η MetLife Alico και στην Ελλάδα, χάρις στην ουσιαστική συμβολή των επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρίας, οι οποίοι αποτελούν μέτρο αναφοράς στην ασφαλιστική αγορά.

Το ταξίδι στη Κρήτη ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά και να θέσουν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.