Ο κ. Ι. Αλεξανιάν βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΣ

Ο κ. Ιωάννης Αλεξανιάν, ασφαλιστικός σύμβουλος της MetLife Alico από το γραφείο του κ. Στρ. Κακάμπουρα, ανακηρύχθηκε ως ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Χώρας στον Κλάδο Ζωής για το 2011 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων

Η ανάδειξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου ως κορυφαίου της χώρας βασίζεται σε κριτήρια που περιλαμβάνουν όχι μόνον ποσοτικές παραμέτρους, όπως είναι το ύψος του χαρτοφυλακίου ή το ποσοστό αύξησής του τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων, καθώς επίσης και το ήθος και ο επαγγελματισμός του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Αποτελεί κορυφαία διάκριση για κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο αλλά και μια ουσιαστική αναγνώριση από τους ίδιους τους συναδέλφους του, η οποία απονέμεται μόνον μία φορά στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Ο κ. Ι. Αλεξανιάν συνεργάζεται με την MetLife Alico από το 1991, είναι μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Εταιρίας και έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμα παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια, καθώς επίσης και στα περισσότερα συνέδρια της MetLife Alico στην Ελλάδα. Εχει λάβει τη διάκριση Star Agent και είναι επίσης μέλος του Million Dollar Round Table.

Ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Agency Director της MetLife Alico στην Ελλάδα, με αφορμή τη βράβευση του κ. Ι. Αλεξανιάν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων, σχολίασε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρόκειται ασφαλώς για μία ακόμη ξεχωριστή επιτυχία, ευθέως ανάλογη του ήθους, της νοοτροπίας και των υψηλών παραγωγικών επιδόσεων του κ. Αλεξανιάν που προστίθεται στο πλούσιο βιογραφικό των πολλών μέχρι τώρα Εταιρικών διακρίσεών του, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ταυτόχρονα, αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση της καθολικής αποδοχής που απολαμβάνει ο Ασφαλιστής της MetLife Alico, ως αναγνώριση της ξεχωριστής θέσης που κατέχει σε επίπεδο γνώσεων, πρακτικών και δεξιοτήτων».

Εκτός από τον κ. Ι. Αλεξανιάν, ένας σημαντικός ακόμη αριθμός ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife Alico έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς στα 26 χρόνια που λειτουργεί ο θεσμός: