Επίσκεψη κ. M. Khalaf στην Αθήνα

Τα κεντρικά γραφεία της MetLife Alico στην Αθήνα επισκέφθηκε πρόσφατα ο κ. Michel Khalaf, President Europe, Middle East & Africa της MetLife.

Όπως είναι γνωστό, η Αθήνα αποτελεί  το κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, η οποία περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και την Σερβία. 

Τον κ. M. Khalaf υποδέχθηκε ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο κ. M. Khalaf είχε σειρά συναντήσεων με τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης, καθώς επίσης και με την Διοίκηση και τα στελέχη της MetLife Alico στην Ελλάδα. Παράλληλα, παραβρέθηκε σε Management Meeting στο οποίο συμμετείχαν οι Συντονιστές Γραφείων Πωλήσεων της Εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο κατά τις συναντήσεις του με τα στελέχη της Εταιρίας όσο και κατά την ομιλία του στη διάρκεια του Management Meeting, ο κ. M. Khalaf υπογράμμισε ότι θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το έργο που επιτελείται στην Ελλάδα, ένα έργο το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία μέσα στο σημερινό περιβάλλον. Εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το δυναμικό της MetLife Alico, τόνισε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τους ανθρώπους της Εταιρίας, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους. 

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει  έμφαση στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον της MetLife για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της Εταιρίας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, στην οποία χάρις στην ισχυρή οικονομική της βάση, τους κορυφαίου επιπέδου συνεργάτες, την τεχνογνωσία, την οργάνωση και τις δομές, η Εταιρία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.