Ο όμιλος International Life χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΑΣ

Στο πλαίσιο της πολιτικής στήριξης του ασφαλιστικού κλάδου, η International Life προχώρησε στη χορηγία του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου και της Ετήσιας Εκδήλωσης Βράβευσης των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων του Π.Σ.Α.Σ., που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η κα Σοφία Ζερβουδάκη, Ασφαλιστική Σύμβουλος στο Υποκατάστημα του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου στην Αθήνα, στην κατηγορία M.D.R.T. Επίσης, το ‘παρόν’ έδωσαν σημαντικά στελέχη της International Life, όπως ο Πρόεδρος του MDRT Ελλάδος, κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, καθώς και στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η International Life συμμετέχει και στηρίζει τον ασφαλιστικό κλάδο με τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις και θεσμούς που εξελίσσουν το ασφαλιστικό επάγγελμα. Παράλληλα, επενδύει στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της, με στόχο την επαγγελματική εξέλιξη τους και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους ασφαλισμένους.