Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α

Μετά το πολύ επιτυχημένο ταξίδι φετινό ταξίδι στο Mαϊάμι & το Ορλάντο των Η.Π.Α., η Interasco Α.Ε.Γ.Α. ανανεώνει το ραντεβού με τους συνεργάτες της, με την έναρξη του νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων που έχει ως έπαθλο το χρυσό τρίγωνο του Βορρά, της μαγευτικής και γεμάτης εκπλήξεις Ινδίας.
 
Στο 8-ήμερο ταξίδι, οι επιτυχόντες του διαγωνισμού, θα επισκεφτούν τις σημαντικότερες περιοχές της Ινδίας, Δελχί – ‘Αγκρα – Φάτεχπουρ Σίγκρι & Τζαϊπούρ, θα απολαύσουν την καταφανή ποικιλομορφία της, από τα χιονοσκέπαστα βουνά μέχρι της ηλιόλουστες παραλίες της.
 
Για εκείνους που αναζητούν την πνευματική τροφή και είναι λάτρεις της ιστορίας, θα συναντήσουν πολύτιμα πετράδια του παρελθόντος σχεδόν παντού.

Με την ξενάγηση  στο ομορφότερο μνημείο αγάπης το Τaj Mahal,  στο κάστρο της Αγκρα, στη ροζ πόλη, στο Amber Fort, στο City Palace καθώς και στην εγκαταλειμμένη εδώ και 300 χρόνια πόλη φάντασμα Fatehpur Sikri θα αποτυπώσουν εικόνες που θα τους μείνουν αξέχαστες.
 
H διαμονή θα είναι όπως πάντα σε Ξενοδοχεία 5*dlx και οι επιτυχόντες εκτός από τα γεύματα των ξενοδοχείων θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την Ινδική κουζίνα σε πολύ καλά τοπικά εστιατόρια, δοκιμάζοντας το διάσημο Νοτιοϊνδικό idlis (κέϊκ βρασμένου ρυζιού) μέχρι τα πικάντικα κάρυ με σαγηνευτικές καπνιστές σπεσιαλιτέ..
 
Αυτό το ταξίδι στην Ινδία θα είναι ένα μεθυστικό πολιτιστικό κοκτέϊλ και υπόσχεται να ταράξει  ολόκληρη την ύπαρξη του ταξιδιώτη.
 
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2012 και θα λήξει την 31η Ιανουαρίου 2013.
 
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013.
 
Η Interasco εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συνεργάτες της.