«Allianz My Health Classic»

Προνομιακή μείωση 50% στο ποσό απαλλαγής ανά νοσηλεία, δηλαδή στο ποσό με το οποίο συμμετέχει ο ασφαλισμένος στην αποζημίωση, αποφάσισε η Allianz Ελλάδος για το σύγχρονο πρόγραμμα Υγείας Health Classic.

Ειδικότερα, το μειωμένο ποσό απαλλαγής που ισχύει για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους ανέρχεται πλέον σε 1.500 ευρώ.
Το My Health Classic είναι ένα πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα της Allianz Ελλάδος με απαλλαγή που εξασφαλίζει πρόσβαση στις σημαντικότερες παροχές δευτεροβάθμιας περίθαλψης, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν κάλυψη σε προσιτό κόστος.

Η Υγεία αποτελεί διαχρονικά μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του σύγχρονου καταναλωτή και η εξασφάλιση της μέσα από την επιλογή μίας πλήρους, αξιόπιστης και μακροχρόνιας λύσης για όλους τους βαθμούς της νοσοκομειακής περίθαλψης συνιστά σήμερα βασική επιδίωξή του. Η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος φορέας παροχής σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων στον τομέα της Υγείας, αξιοποιεί πλήρως την ευελιξία των προγραμμάτων My Health και παρέχει μείωση 50% στο ποσό απαλλαγής ανά νοσηλεία για το My Health Classic. Όλοι οι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα My Health Classic, παλαιοί και νέοι, επωφελούνται πλήρως της προνομιακής αυτής ρύθμισης, δημιουργώντας συνθήκες ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης.
 
«Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία και η επίδρασή της στην αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή αποτελεί σημαντικό παράγοντα που οφείλουμε να αξιολογήσουμε στη διαμόρφωση της πολιτικής μας για ελκυστικότερα και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Market Management της Allianz Ελλάδος κ. Άγγελος Πολίτης για να συμπληρώσει: «Η ελκυστικότητα των προγραμμάτων My Health ενισχύεται σημαντικά σε μία περίοδο που η ευαισθησία για το κόστος ασφάλισης είναι ιδιαίτερα έντονη».

Το My Health Classic αποτελεί ένα από τα τρία ευέλικτα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα Υγείας που έχει σχεδιάσει η Allianz Ελλάδος στα πρότυπα διεθνών λύσεων. Τα My Health Prestige, My Health Complete και My Health Classic καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες.