The Business Insurance, η εταιρεία επιχειρηματικών ασφαλίσεων του Ομίλου GPA

Τη σύσταση της The Business Insurance (ΤΒΙ), ασφαλιστικού βραχίονα του Ομίλου G.P.A. ecosystem of companies, ανακοίνωσαν ο Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος του Ομίλου, και ο Κωνσταντίνος Καρούσης, διευθύνων σύμβουλος της TBI, μετά την ένωση του ασφαλιστικού πρακτορείου GY Insurance με την GF Insurance.

H ΤΒΙ δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό που υπάρχει στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις και απευθύνεται στις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα σε ένα συγκεκριμένο οικοσύστημα με ESG χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με περισσότερα από 30 έτη τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον Ασφαλιστικό χώρο, προσφέρει μοναδικές και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες αξιοποιώντας βέλτιστα τους κατάλληλους ασφαλιστικούς μηχανισμούς. Απώτερος στόχος είναι η μείωση του επιχειρηματικού ρίσκου, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Σε λιγότερο από 1 χρόνο λειτουργίας, η TBI έχει υπό τη διαχείριση και ευθύνη της χαρτοφυλάκιο εξιδεικευμένων επιχειρηματικών ασφαλίσεων που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, με συνεχή αύξηση και πελατολόγιο από τους κλάδους της βαριάς βιομηχανίας, των κατασκευών, των τεχνικών έργων, της ασφάλισης ΑΠΕ & αποβλήτων και άλλων νευραλγικών κλάδων της αγοράς.  Ενδεικτικά, μερικές από τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που προτείνει η TBI για επιχειρήσεις είναι οι D&O, CYBER Insurance, Surety Bonds, Πιστώσεων, ΑΠΕ και Τεχνικών  Έργων C.A.R. & E.A.R., Αστικές Ευθύνες, Ομαδικές και Ατομικές Ασφαλίσεις Ανθρώπινου Δυναμικού.  Στόχος είναι η προσαρμοσμένη διαχείριση και εκτέλεση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, τόσο κατά τη διαδικασία της ανάληψης κινδύνου όσο και της ολοκλήρωσης της αποζημίωσης.

«Έχοντας το επιχειρείν στο κέντρο της ανάπτυξης του Ομίλου μας, προσθέτουμε τον ασφαλιστικό βραχίονα στην εταιρική μας ομπρέλα. Η μείωση ρίσκου, η διασφάλιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών μας, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξή τους έρχονται να υποστηριχθούν από τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που παρέχουμε», δηλώνει ο Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος του Ομίλου G.P.A. ecosystem of companies.
«Οραματιστήκαμε τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα είναι η πρώτη που προσφέρει επιχειρηματικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τη φράση που χαρακτηρίζει την TBI, Think Big Insurance», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Κωνσταντίνος Καρούσης, Διευθύνων Σύμβουλος της TBI.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*