Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε η Mega Brokers

H Mega Brokers S.A. πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο ετήσιο Ταξίδι Πωλήσεων της εταιρίας στην όμορφη Κωνσταντινούπολη, παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Διευθυντή Κλάδου Ζωής, κυρίου Ιωάννη Παππά. 

Στο τετραήμερο ταξίδι όπου διεξήχθη στις 07/06/2012, συμμετείχαν οι 31 επιτυχόντες του Διαγωνισμού Πωλήσεων που είχε θέσει η εταιρία για το έτος 2011. 

Το πρόγραμμα του ταξιδιού ήταν πλήρες ώστε οι συνεργάτες μας να θαυμάσουν τα μαγικά τοπία και αξιοθέατα της Πόλης. Η καλή
διάθεση και παρέα εξασφάλισε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεμάτο κέφι και άφθονη διασκέδαση.

Ο συμμετέχοντες του ταξιδιού επισκεφτήκαν την Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα και την Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος, το ναό του Αγ. Γεωργίου, καθώς και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Χαρακτηριστική ήταν η ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιποννήσια με ιδιωτικό πλοιάριο, στη Χάλκη όπου επισκέφτηκαν τη Θεολογική Σχολή, καθώς και τη νήσο Πρίγκιπο, όπου πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη βόλτα με τα αμαξάκια μέχρι τον Άγ. Γεώργιο τον Κουδουνά. 

Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στους συνεργάτες μας ο CEO της ασφαλιστικής εταιρίας ERGO Ελλάδος και ERGO Τουρκίας, κύριος Θεόδωρος Κοκκάλας, ο οποίος μας έκανε την τιμή και μας δέχθηκε στα γραφεία της εταιρίας στην Κωνσταντινούπολη, στην ασιατική πλευρά της Πόλης. 

Ο καλός καιρός που επικρατούσε έδωσε την ευκαιρία στους συνεργάτες να απολαύσουν την κρουαζιέρα στον Βόσπορο με ιδιωτικό πλοιάριο, θαυμάζοντας την ευρωπαϊκή και ασιατική ακτή της Πόλης με τα πανέμορφα κτίρια και σπίτια.

Το ταξίδι έκλεισε με τις επισκέψεις στο Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, το Βυζαντινό Υδραγωγείο, που επικράτησε με την ονομασία «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού» και το Τοπ Καπί, το παλάτι των Σουλτάνων, στο οποίο υπάρχουν ανεκτίμητοι θησαυροί. 

Σημαντική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στην επίσκεψη των συνεργατών στην “Αγιά Σοφιά”, ένα μεγαλείο ιστορίας και ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Οι συνεργάτες της εταιρίας γεύτηκαν την τοπική κουζίνα και τα καταπληκτικά γλυκά του τόπου, καθώς και τους τοπικούς χορούς της κοιλιάς.