Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση συζητά με τους πολιτικούς

Οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα παρατεθούν στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται με την συμμετοχή και συνδρομή του ΕΕΑ στις 8 Μαΐου  από την ΕΕΑΕ, την ΕΣΑΠΕ και τον ΣΕΜΑ.

Οι πολιτικοί που θα δώσουν απαντήσεις και θα αναφερθούν στην άποψη του κόμματός τους για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι: ο κύριος Παναγιώτης Τσακλόγλου (ΝΔ), η κυρία ‘Εφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ)  και ο κύριος Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα των διοργανωτών και χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων ενώ θα παραθέσει ομιλία ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο συντονισμός και η εξέλιξή της θα γίνει από τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Λασκαράτο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ:  https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/save-the-date-eea-me-eeae-esape-sema-stis-8-maioy/

Ερωτήματα προς τους πολιτικούς θα τεθούν από τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και του ΕΕΑ που θα συμμετέχουν στο πάνελ της συζήτησης.

Επίσης έχει ζητηθεί μέσω social media να θέσουν ερωτήματα και όποιοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται από όλη την Ελλάδα ενισχύοντας την δυναμική της συνάντησης.

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/asfalistikoi-diamesolavites-ypovalete-ta-erotimata-sas-pros-politikoys-kai-asfalistikes-gia-tin-ekdilosi-stis-8-maioy-stin-ethniki-pinakothiki/

Να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έχει ως σκοπό να αναδείξει μέσα από την ανοικτή συζήτηση πολιτικών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την αξία και την συμβολή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ως επάγγελμα και ως κλάδο στην ανάπτυξης της αγοράς και της οικονομίας της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*