Ασφάλιση οχημάτων του δήμου Γορτυνίας

Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα αυτοτελώς ή κοινοπραξία τους που θα συσταθεί ή έχει συσταθεί, με στελέχωση του αναδόχου με απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό, όπως  αναφέρεται στην Συγγραφή Υποχρεώσεων της παροχής της υπηρεσίας. 

Οι προσφορές των υποψηφίων θα κατατίθενται στην έδρα του Δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα μέχρι την 19 Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών).

Οι φάκελοι συμμετοχής στο διαγωνισμό υποβάλλονται με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα το αργότερο μέχρι την προηγούμενη μέρα του διαγωνισμού (στην περίπτωση που οι προσφορές αποστέλλονται).

Κριτήριο κατακύρωσης του διαγωνισμού ορίζεται η χαμηλότερη οικονομική προσφορά (με ποσοστό έκπτωσης) μεταξύ εκείνων των υποψηφίων που διαθέτουν την εμπειρία όπως αυτή περιγράφεται στα τεύχη του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που μεταξύ των εγκύρως συμμετεχόντων δεν περιλαμβάνονται υποψήφιοι με εμπειρία, τότε η κατακύρωση θα γίνει στον υποψήφιο με την χαμηλότερη οικονομική προσφορά ανεξαρτήτως εμπειρίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οφείλουν να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής που θα αναλογεί στο 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης ήτοι 707,32 €.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες από την υπογραφή της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία στο τηλέφωνο 27953-60512 (αρμόδιος υπάλληλος κ. Κοντός Δημήτριος) και τέλος να παραλάβουν τα έντυπα για την σύνταξη και την  υποβολή της προσφοράς τους, τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τα
γραφεία του Γραφείου Κίνησης, στην Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων, μέχρι την ημέρα Δευτέρα στις 18 – 06 – 2012.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή αν διεξαχθεί μεν αλλά δεν κατατεθεί καμιά προσφορά, θα  διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ΦΑΞ πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία σε όσους έλαβαν τεύχη του διαγωνισμού και την ίδια
ώρα (11:00 π.μ.).