Που οφείλει η NP Ασφαλιστική την επιτυχία της

Ελενα Ερμείδου

Είναι η γνώση, η εμπειρία, οι δεξιότητες και οι ικανότητες των ανθρώπων της, που κάνουν μία Ασφαλιστική Επιχείρηση να διατηρεί επί σειρά ετών, μία ισχυρή θέση στην αγορά. Και πάνω απ’ όλα όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους, ο σεβασμός και η αναγνώριση τους. Αν δεν επενδύσεις σε αποδεδειγμένα επιδέξιους και ικανούς ανθρώπους την στιγμή που πρέπει, όσα και να ανακοινώνεις, όσα νέα σχέδια, όσα νέα προγράμματα, η επιτυχία θα έχει πήλινα ποδάρια και θα είναι βραχυπρόθεσμη.

Το 2022 ήταν μία δύσκολη χρονιά, παρά ταύτα, η NP Ασφαλιστική σημείωσε διατηρησιμότητα συμβολαίων 90%. Δεν ήταν μόνο η διασπορά του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου, η διεύρυνση των πωλήσεων σε κάθε προϊόν από τα 140 ασφαλιστικά προϊόντα που διαθέτει, ήταν και η αφοσίωση των ανθρώπων της να καλύψουν ασφαλιστικές ανάγκες σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Εκπαίδευση σε τεχνικές ασφαλίσεις, περιβάλλον και ενέργεια

Χίλια άτομα μάθαμε ότι εκπαίδευσε η NP Ασφαλιστική πάνω σε Περιβαλλοντικά, Ενεργειακά και θέματα Τεχνικών Ασφαλίσεων, μιλώντας σήμερα το IW με τον Νίκο Ζάχο Γενικό Διευθυντή στην NP Ασφαλιστική, ο οποίος  στοχεύοντας στην ενίσχυση της φήμης και της πελατείας του, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξία των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, στην γνώση και την συνεχή εκπαίδευση.

Στην Εκπαίδευση και τους Ανθρώπους στηρίζεται η επιτυχία

Στους στόχους του 2023 της NP είναι: η αύξηση παραγωγής, η υψηλή κερδοφορία και απόδοση ιδίων κεφαλαίων, η υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια με μεγάλη ρευστότητα, οι ευχαριστημένοι πελάτες, συνεργάτες και μέτοχοι.

Το Δίκτυο περικλείει όλη την “Δύναμη” της NP

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, τονίζει ο Νίκος Ζάχος, η NP στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στηn δυναμική του δικτύου της, στις δεξιότητες και αφοσίωση του διοικητικού της προσωπικού, προσφέροντας την καλύτερη εκπαίδευση και οικονομικά κίνητρα στους συνεργάτες μας και τις καλύτερες αμοιβές στους υπαλλήλους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*