Μεγάλες Kουβέντες: O Aλ. Σαρρηγεωργίου συνομιλεί με παιδιά για την ασφάλιση 

Μία ειλικρινή και άμεση συζήτηση με παιδιά είχε ο Πρόεδρος και CEO τoυ Ομίλου Eurolife FFH Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, στα πλαίσια της σειράς Μεγάλες Κουβέντες, της Atraktos Kids,  με την υποστήριξη της Eurolife FFH.

“Τι σημαίνει ασφάλιση;” “Τι θα γίνει αν κάποιος έχει πάθει κάτι πάρα πολύ σοβαρό και δεν έχει ασφάλεια;”, “Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας;” ήταν κάποιες από τις ερωτήσεις που έθεσαν τα παιδιά στον κ. Σαρρηγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Λίγα λόγια για τη σειρά

«Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά; Έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα» τραγούδησε πριν αρκετά χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος και στην Atrakto, δίνουμε την ευκαιρία στους…εαυτούς μας να μάθουμε,έστω λίγο, από τη γνώση που κρύβουν τα παιδιά μέσα τους.  Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο, το μικρόφωνο και τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι τους προβληματίζει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, υποβάλλοντας «σκληρές» ερωτήσεις σε αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα. 

Σκοπός της εκπομπής/δράσης της Atraktou «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» , είναι να δώσει βήμα στα μικρά παιδιά και την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να επιστρέψουν στην αθωότητα, και να θυμηθούν πως είναι να λες ό,τι σκέφτεσαι, χωρίς φίλτρα και αναστολές.  

Τα παιδιά άλλωστε κλείνουν τα αυτιά  τους στις συμβουλές, αλλά ανοίγουν τα μάτια τους στα…παραδείγματα. Έτσι λοιπόν η Atraktos αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ θετικών προτύπων και παιδιών. Καθημερινοί άνθρωποι, ξεχωριστοί όμως ο καθένας στον τομέα του, πολιτικοί, καλλιτέχνες, παρουσιαστές και αθλητές συνθέτουν το «παζλ»  γνωριμίας με τους μικρούς μας φίλους, που θέλει η Atraktos να «χτίσει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*