back to top
16.4 C
Athens
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΜΑ o Γ. Καραβίας

Έκπληξη ζωής” για τον Γιώργο Καραβία χθες στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΑ. Ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΜΑ με την απόλυτη ομοφωνία, ενθουσιασμό και δυναμική των μελών του.

Με θερμό χειροκρότημα, διαρκείας, που έδειχνε την αναγνώριση που έχει ο κ. Γιώργος Καραβίας από τους συναδέλφους του περιβλήθηκε η στιγμή όπου ανακοινώθηκε η απόφαση.

- Advertisement -

Η συγκίνηση για τον ίδιο μεγάλη και δεν την έκρυψε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

M. Tζωρτζωρής στο I.W: Η απαρχή μιας νέας εποχής που ήδη διαμορφώνει το μέλλον μας

Πέρα από τις ήδη γνωστές εξαγγελίες σας σχετικά με τα κίνητρα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτή τη μετάβαση.

Πότε θα διεξαχθεί η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ;

Στόχος της ετήσιας συνάντησης, η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός, αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της  ασφαλιστικής αγοράς.

Η υιοθέτηση της ΑΙ στην ασφαλιστική αγορά παρουσιάζει τόσο κινδύνους όσο και ευκαιρίες

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακά ενδιαφέρουσας εποχής, η οποία θα χαρακτηριστεί από την επανάσταση που θα φέρουν οι νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Τεχνητή Νοημοσύνη: Πρόοδος με στραμμένη τη ματιά μας πάντα στον άνθρωπο

Ως θιασώτης της τεχνολογίας και οπαδός των εξειδικευμένων λύσεων, εκφράζω τα θετικά μου συναισθήματα και καλωσορίζω την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ)

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση

FINANCIAL PLANNERS: Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον για το 1ο Financial Planning Forum 

Eξετάστηκαν στο Forum, όλα τα θέματα των επενδύσεων, από την πλευρά των ασφαλιστών, των συμβούλων, των προιόντων και των πελατών  

Η Γιορτή της Αιμοδοσίας! 

Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.