Nέα online σεμινάρια επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Η SQLearn, συνεχίζοντας την παράδοση από το 2014, παρέχει online σεμινάρια για την επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στους Τομείς Α’ και Β’, εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Το εκπαιδευτικό υλικό των σεμιναρίων αναπτύσσεται από έμπειρους εκπαιδευτές στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις τρέχουσες συνθήκες και εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους εν ενεργεία ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με σκοπό την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίησή  τους. Οι εκπαιδευόμενοι που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη που θα τους βοηθήσουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν νέα θέματα που έχουν προκύψει στην ασφαλιστική αγορά, ενώ ταυτόχρονα θα είναι σε θέση, ως επαγγελματίες, να ανταποκριθούν σε ερωτήματα – αιτήματα πελατών τους. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σε γνωστικό επίπεδο, απαιτούνται μόνο οι βασικές γνώσεις σε θέματα του (αντ)ασφαλιστικού κλάδου, δηλαδή ο συμμετέχων στο σεμινάριο να διαθέτει τουλάχιστον την απαραίτητη Πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ειδικά για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning), είναι διαδραστικά, διαθέτουν αφήγηση και πολυμεσικά στοιχεία, ενώ χρησιμοποιούνται μέθοδοι gamification για την καλύτερη κατανόηση του υλικού. Συνολικά διατίθενται οκτώ ηλεκτρονικά σεμινάρια όπως αυτά φαίνονται παρακάτω:

Νέα online σεμινάρια για το 2023:

Online σεμινάρια που έχουν λάβει επανέγκριση από την Τράπεζα της Ελλάδος για το 2023:

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να προμηθευτούν τα παραπάνω σεμινάρια μέσω του e-shop της SQLearn και να ξεκινήσουν άμεσα την εκπαίδευσή τους. Τα οφέλη για τους εκπαιδευόμενους είναι πολλαπλά, καθώς έχουν τη δυνατότητα μέσω τεστ αυτοαξιολόγησης να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους σε κάθε γνωστικό αντικείμενο το οποίο καλούνται να αφομοιώσουν, όπως ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε online σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης που χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό για την επαναπιστοποίησή του.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε ηλεκτρονικού μαθήματος ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης που χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό για την επαναπιστοποίησή του. Τα μαθήματα αυτά μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα προμηθευτεί άμεσα μέσω του e-shop της SQLearn. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*