Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων 2012 ING Ελλάδος

Υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο των συνεργατών του Δικτύου Πωλήσεων και με κεντρικό μήνυμα «Μαζί Μπορούμε», πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων της ING Ελλάδος, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 στο θέατρο “BADMINTON”, σε ένα κλίμα επιβράβευσης, αναγνώρισης και αισιοδοξίας. To Δίκτυο Πωλήσεων και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι της ING είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλοι μαζί τους Κορυφαίους Συνεργάτες της ING Ελλάδος καθώς και τα επιτεύγματα της εταιρίας για το 2011.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να επιβραβεύσει τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, οι οποίοι πέτυχαν τους στόχους τους για το 2011 αλλά και να δώσει ώθηση και κίνητρο στο σύνολο των στελεχών πωλήσεων να επιστρατεύσουν τις δυνάμεις τους, ώστε  με οδηγό το πάθος, την ομαδικότητα και την προσήλωση στους στόχους τους να φτάσουν στην κορυφή.

Ο CEO της ING Ελλάδος, κος Luis Miguel Gomez Ortiz, αφού συνεχάρη τα στελέχη πωλήσεων για την εξαιρετική δουλειά και την επίπονη προσπάθειά τους, σημείωσε, «Στόχος μας είναι να βγούμε από την παρούσα κρίση, δυνατότεροι και καλύτεροι, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα της ING, δηλαδή να αποτελέσουμε την κορυφαία σε προτίμηση των πελατών Εταιρεία Προϊόντων Προστασίας και Συσσώρευσης Πλούτου στην Ελλάδα».

Η κα Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων ING Ελλάδος, στην ομιλία της υπογράμμισε, «Έχουμε γράψει 32 χρόνια ιστορία. Έχουμε κάτι που μας κάνει ξεχωριστούς, μας κρατάει ενωμένους και μας δίνει τη δύναμη να γράψουμε άλλα τόσα χρόνια ιστορίας και ακόμα περισσότερα. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά, στον πελάτη και την εταιρία. Γι΄αυτό και είμαι βέβαιη ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Mετά από την ολοκλήρωση του Συνεδρίου Πωλήσεων, οι συμμετέχοντες διασκέδασαν σε μία ξεχωριστή βραδιά στο ψυχαγωγικό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO».