“Executive Safe Life”

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Καφφετζή Ευγενία στην ετήσια συνάντηση του δικτύου πωλήσεων της Executive Insurance Brokers, η εν λόγω εταιρεία και η Safe Wealth συμφώνησαν από κοινού να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα  πρωτοποριακό μοντέλο ποιοτικής ανάπτυξης εργασιών στο χώρο Ζωής Υγείας και Αποταμίευσης με τη διακριτική ονομασία  “Executive Safe Life”.

Το δυναμικό αυτό μοντέλο θα στηριχθεί και από τις δύο εταιρείες, με τη δημιουργία μιας νέας εξειδικευμένης  μονάδας  πωλήσεων.
  
Αυτή η νέα μονάδα θα υποστηρίζεται από την ήδη υπάρχουσα ευέλικτη και οργανωμένη υποδομή της  Executive Insurance Brokers και θα έχει ως έργο τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων για τη προώθηση προγραμμάτων ασφάλισης Ζωής, Υγείας και Αποταμίευσης.

Οι επαγγελματίες ασφαλιστές που θα συγκροτήσουν αυτή την  μονάδα πωλήσεων θα έχουν στη διάθεση τους:
• Επιλεγμένα προγράμματα αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών
• Άριστη μηχανογραφική υποστήριξη
• Υπηρεσίες marketing και πωλήσεων
• Ουσιαστική ενημέρωση για τις τάσεις της αγοράς
• Λειτουργία μέσα  σε  ένα  άψογο  επαγγελματικό περιβάλλον και
• Πολύ καλούς οικονομικούς όρους συνεργασίας.

Προτεραιότητα των δύο Εταιρειών με τη δημιουργία αυτής της νέας μονάδας είναι, η προώθηση   της ασφαλιστικής ιδέας και η κάλυψη των πραγματικών ασφαλιστικών αναγκών του καταναλωτικού κοινού μέσω ουσιαστικής, έντιμης και αναλυτικής ενημέρωσης, των ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής – Υγείας  -  Αποταμίευσης.

Η ποιοτική ανάπτυξη των πωλήσεων, με γνώμονα το εύρος των αναμενόμενων αλλαγών που θα συμβούν στον ασφαλιστικό χώρο, παραμένει στρατηγική επιλογή των δύο εταιρειών, οι οποίες στοχεύουν στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη, που θα τοποθετεί το σύνολο των ασφαλιστικών του αναγκών σε μία πολύ εξειδικευμένη αλλά και άμεσα ανταποκρινόμενη εταιρεία.

Την υλοποίηση αυτού του project έχουν αναλάβει  από την  Executive  Insurance  Brokers, ο κ. Δημήτρης Πολυχρόνης, και από τη Safe Wealth, ο κ. Γιάννης Γιαννέτσος.