Η Carglass μεγάλος χορηγός της Ημερίδας Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Λάρισα

Η Carglass® συμμετέχοντας για ακόμα μια χρονιά στον κύκλο Ημερίδων Ιδιωτικής Ασφάλισης, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ethos Media, στήριξε ως μέγας χορηγός την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 19 Απριλίου. 

Με βασικότερο θέμα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά, η Carglass® συμμετείχε με εκπρόσωπό της την κα Κατερίνα Μαυροπούλου, Υπεύθυνη Υποστήριξης Δικτύου, αποδεικνύοντας την σημασία που η εταιρία δίνει στην αγορά της περιφέρειας. 

Η κα Μαυροπούλου αναφέρθηκε στα στοιχεία που καθιστούν την Carglass® πρώτη στον τομέα της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, ένα εκ των οποίων και πολύ σημαντικό το πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης, το οποίο αποτελείται από 15 εταιρικά καταστήματα και 80 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δυνατότητα εξυπηρέτησης από κινητές μονάδες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη, αλλά και σε άλλες παροχές, όπως το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο και η άρτια εξειδίκευση του προσωπικού. 

Τέλος, η κα Μαυροπούλου συμμετέχοντας στο 2ο πάνελ της Ημερίδας με βασικό θέμα τα νέα προϊόντα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας, τόνισε και δικαιολόγησε την αναγκαιότητα ύπαρξης κάλυψης θραύσης κρυστάλλων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια,οι κ.κ. Κατερίνα Μαυροπούλου, Υπεύθυνη Υποστήριξης Δικτύου Καταστημάτων της   Περιφέρειας, Carglass, Θανάσης Μαργαριτόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Κ. Ελλάδος Εθνικής Ασφαλιστικής, Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων, DAS Hellas και Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media  αναφερόμενη κυρίως σε περιπτώσεις κλοπής και ατυχήματος.

Η Carglass® συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Ημερίδες Ιδιωτικής Ασφάλισης, που διοργανώνει η Ethos Media, αποδεικνύει την επιθυμία της να στηρίζει πρωτοβουλίες, που ως στόχο έχουν την παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο πάντα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και των συνεργατών της. 

Ταυτόχρονα, η διοργάνωση αυτών των ημερίδων και σε πόλεις της περιφέρειας είναι μια ακόμα ευκαιρία για την εταιρία να έρθει σε επαφή με την ασφαλιστική αγορά και τα ζητήματα που έχουν προκύψει με βάση τις συνεχώς εξελισσόμενες οικονομικές συνθήκες.