ERGO: Σε Φλωρεντία – Τοσκάνη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών & Μεσιτών

Στη Φλωρεντία και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την υπέρτατη καλλιτεχνική εμπειρία στην πιο όμορφη πόλη ολόκληρης της Ιταλίας, να επισκεφθούν τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα Διοικητικά Στελέχη της ERGO σε χαλαρό κλίμα, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.

Τους επιτυχόντες Συνεργάτες στο ταξίδι επιβράβευσης, συνόδευσαν από την ERGO, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών και αρκετά ακόμα στελέχη.

Ομαδική φωτογραφία με όλους τους βραβευόμενους

Οι Συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Σιένα και περιηγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι Chigi Saraceni, την πιάτσα ντελ κάμπο και τον Άγιο Δομένικο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σαν Τζιμινιάνο, τη μεσαιωνική πόλη με αυθεντικά οχυρά – πύργους και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομάς της UNESCO.

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε στη Φλωρεντία, μια από τις πιο πλούσιες σε πολιτισμό και ιστορία πόλεις του κόσμου, γεμάτη από καταπληκτική αρχιτεκτονική και σημαντικά αξιοθέατα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την Εκκλησία του Τϊμιου Σταυρού, την Πόντε Βέκκιο, την Παναγία των Λουλουδιών και την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο εστιατόριο La Loggia στη διάσημη Piazzale Michelangelo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νίκου Αντιμησάρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να τους συνοδεύσει στο ταξίδι. Συγκεκριμένα, αφού τους μετέφερε τα συγχαρητήριά του προς όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, ανέφερε ότι «Η ERGO συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στο μέλλον μαζί σας, τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Άλλωστε, είναι στην κουλτούρα της εταιρείας μας η δημιουργία μακροχρόνιων και εδραιωμένων σχέσεων συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Το έργο σας είναι καθοριστικό για τη διαρκή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Οι βασικές αξίες της ERGO – η εγγύτητα και το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που μας διέκριναν μέχρι σήμερα – θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας μας και της στρατηγικής μας στο μέλλον. Ελπίζω αυτό το ταξίδι και η διαμονή σας στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη να αποτελέσει ακόμα μια  αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι στο ταξίδι επιβράβευσης με προορισμό την πανέμορφη Στοκχόλμη».

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*